בית / Fun / אוכל / מתכונים / ארוחה לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל
טליאטלה תרד פטה וקשקבל צילום אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

ארוחה לשניים: טליאטלה תרד, פטה וקשקבל

שתפו

אין כמו מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב רומנטית. המותג ברילה מציע מתכון למנה פשוטה וטעימה של פסטה טליאטלה עם תרד, פטה וקשקבל. תוסיפו בקבוק יין ויש לכם ערב רומנטי מושלם.

חומרים ל-4-5 מנות:

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה

500 גרם עלי תרד

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

חצי צ׳ילי קצוץ (לא חובה)

200 גרם גבינת פטה מפוררת

100 גרם  גבינת קשקבל מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

 הוראות הכנה:

1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.

2. מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים.

ואל תשכחו את בקבוק היין…

כתבה מעניינת:

קפה ביגה עוגת דבש צלם אמיר מנחם ראשי

להתחיל את השנה עם טעם טוב

שתפומתלבטים מה להכין לשולחן החג? קבלו ארבעה מתכונים מנצחים שיעזרו לכם לפתוח את השנה ברגל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.