קפה גרג סלט בטטה צילום חיים יוסף
צילום: חיים יוסף

בריא וטעים: סלט בטטה עשיר

שתפו

אלעד אמסלם, השף הראשי של רשת קפה גרג, מציע מתכון בריא וטעים להכנה קלה בבית – סלט בטטה

המרכיבים:

2 יח׳ בטטה

150 גר' גבינת פטה 5%

חופן אגוזי מלך

מרכיבים לבסיס הסלט:

מיקס חסות

גזר

כרוב לבן

כרוב סגול

מלפפון ירוק

עגבניות שרי

רוטב לסלט:

*ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח

רבע כוס מיץ תפוזים

כפית חרדל גרגירים

2 כפות סילאן

אופן הכנה:

  • חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים הכל לתנור עד שהיא מתרככת.
  • מגלפים רצועות בטטה דקות – לאורך, בעזרת קולפן
  • מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה טיגון קל עד להזהבה (צ׳יפס בטטה)
  • חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
  • מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
  • מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
  • מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
  • מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
  • מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל

כתבה מעניינת:

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי (1)

קונצילה ריגטה – איטלקית 100%

שתפומתחשק לכם איטלקית 100% על הצלחת? קבלו מתכון של פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.