בית / Fun+ / אוכל / בשרלה – ״המקדש״ של חובבי הבשר
בשרלה צילום ישראל אלפסה 2018
צילום: ישראל אלפסה

בשרלה – ״המקדש״ של חובבי הבשר

מה הסוד של מסעדת בשרלה בכרמיאל וכיצד היא הפכה למוקד משיכה מרכזי לכולם?

מאת גיל דובריש

מסעדת בשרלה בקניון חוצות כרמיאל הפכה בשנים האחרונות למוקד משיכה עיקרי לחובבי הבשר בכרמיאל ובצפון. התפריט האיכותי והתמחור המתאים לכל כיס הם שילוב שמושך למסעדה סועדים מכל האזור וכן אורחים רבים שמגיעים מהמרכז לטיול בצפון, אשר מכנים את המסעדה בוצדק, כ״מקדש״ של חובבי הבשר.
את מסעדת בשרלה בכרמיאל מנהל ניצן תורג׳מן (32), תושב כרמיאל, איש עסקים בתחום המסעדנות וחיי הלילה שבבעלותו גם מסעדת ג׳ק-לין ובעל פאב המורגן בקריות.

אף שבשרלה בכרמיאל נמצאת מאז פתיחתה בשנת 2013 בבעלות תורג׳מן ושותפיו כפיר גטר ואלירן אלקיים, נכנס תורג׳מן לתפקיד ניהולי במסעדה רק בחודש ינואר השנה – ובהחלט ניתן להרגיש בהבדל.

בשרלה צילום ישראל אלפסה 2018
צילום: ישראל אלפסה

המיוחד בבשרלה הוא השילוב בין רמת השירות הגבוהה וההקפדה על איכות הבשר. המסעדה ידועה בנתחי הפרימיום שלה כמו פריים ריבס, פורטרהאוס והשפיץ שייטל והיא עובדת בשיתוף פעולה מלא עם דבאח, שהיא החברה הגדולה מסוגה בתחום הבשר. הודות לשיתוף פעולה זה נבחרים נתחים טריים ואיכותיים, עוברים תהליך עישון ומגיעים למסעדה ישירות אחרי התהליך כשהם טריים – הקירבה לדבאח בדיר אל אסד אף מונעת את הצורך להקפיא את הבשר בדרך.

המסעדה מתאימה את התפריט לכל כיס. בתפריט תוכלו למצוא ארוחות עסקיות הכוללות מנה עיקרית, תוספת חמה, סלטים במילוי חופשי וכוס שתיה במחיר אטרקטיבי במיוחד. מצד שני, ניתן לבחור מהתפריט בנתחי בשר מובחרים שמתומחרים בהתאם. בין מנות הדגל של המסעדה אפשר למנות את סטייק אנטריקוט רמת הגולן – שמגיע עם צ׳יפס ירקות מדורה, או שעועית פירה או אורז; המבורגר אנטריקוט שנטחן ומתובל במקום; מנה והצ׳יקן מג׳דרה – מנת חזה עוף בתיבול יחודי בתוספת מג׳דרה, עדשים, אורז, בצל ופטרוזיליה עם נגיעות פיסטוקים, סילאן ורכיבים סודיים נוספים.

לדברי ניצן תורג׳מן, ״בשרלה היא מסעדה שמתאימה לכל ארוחה – אפשר ליהנות בארוחה עסקית במהלך היום, מבילוי רומנטי בשעות הערב, מארוחה משפחתית עם הילדים ובמקביל להתענג על ארוחת בשרים איכותית.

בנוסף מציעה המסעדה בימי שני את ׳שני זוגי׳, מבצע של 1 פלוס 1 על כל מנות ההמבורגים והבירה מהחבית״.

בשרלה צילום ישראל אלפסה 2018
צילום: ישראל אלפסה

בבשרלה הכל מתמקד בחוויה הכוללת, לכן לצד תפריט הבשרים, ניתן למצוא תפריט יינות עשיר שמגוון בין יינות מיקבים מובילים בישראל ויקבים מובילים בעולם. כך למשל תוכלו ליהנות מבקבוק קברנה סוביניון של יקב דלתון ומאידך, לבחור ביין אדום של ריוחה מספרד. כל היינות מותאמים במיוחד למנות האיכותיות שמוגשות במסעדה. ואם בבירה חשקה נפשכם, יציעו לכם בבשרלה את בירת מלכה הבהירה והמפורסמת שמיוצרת ביחיעם, לא רחוק מכאן.

ניצן מדגיש את השירות היסודי של הצוות: ״כל המלצרים שלנו עוברים הכשרות מוקפדות ומקצועיות על מנת שיוכלו לתת ללקוח את תשובה לכל שאלה ובקשה. הצוות נבחר מתוך הקפדה על שירותיות גבוהה ומעניק מענה מפורט, אדיב ומקצועי״.

אחת לשלושה חודשים עורכת בשרלה עורכת ערב טעימות מיוחד ללקוחות המסעדה בהשתתפות שפים אורחים מהמסעדות המובילות בישראל, שמרכיבים תפריט משלהם לאותו ערב בלבד. לערבי הטעימות ניתן להירשם מראש – פרסומים על כך ניתן למצוא בדף הפייסבוק ״בשרלה כרמיאל״.

מסעדת בשרלה פתוחה שבעה ימים בשבוע, בימים א׳-ה׳ מהשעה 12:00 ועד 22:30, בשישי ושבת עד 23:00. הארוחות העסקיות מוגשות בימים א׳-ו׳ בין השעות 12:00-17:00. מעלה כמון 5, קניון חוצות כרמיאל (ליד שופרסל), טלפון להזמנת מקום 04-6656669.

(מ.)

בשרלה צילום ישראל אלפסה 2018
צילום: ישראל אלפסה

 

שתפו

כתבה מעניינת:

צעצועים וחיוכים פנורמי 2019-03-04

צעצועים וחיוכים עולה קומה

חנות המשחקים והצעצועים שהילדים אוהבים מתרחבת ועוברת למשכנה החדש בקניון לב כרמיאל – אתם מוזמנים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link