רשת קפה גרג חולקת מתכון טעים במיוחד שכדאי לכם לנסות לפחות פעם אחת – זהירות, אתם עלולים להתמכר…
מרכיבים:
כפית שמן
200 גרם פילה סלמון טרי
50 גרם רוטב צילי מתוק
40 גרם אננס טרי קלוף
בוטנים
שומשום לבן/שחור
בצל ירוק
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן, מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון ומתבלים במלח פלפל.
מעבירים את הדג לתבנית, קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג, מורחים היטב את הדג ברוטב צילי מתוק ומפזרים את חצי מכמות האננס שנשאר מעל, אופים את הדג כ 7 דקות על חום של 230 מעלות בתנור. בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור/לבן ובצל ירוק.
מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות ירוקים.