Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278265:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 28215
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק | פורטל זהר הצפון | כנסו לפורטל
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => דג סלמון
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => רשת קפה גרג חולקת מתכון טעים במיוחד שכדאי לכם לנסות לפחות פעם אחת - זהירות, אתם עלולים להתמכר... קבלו מתכונים טעימים נוספים!
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 64
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2019-01-28
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 566
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => רשת קפה גרג חולקת מתכון טעים במיוחד שכדאי לכם לנסות לפחות פעם אחת - זהירות, אתם עלולים להתמכר... קבלו מתכונים טעימים נוספים!
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => דג סלמון
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק | פורטל זהר הצפון | כנסו לפורטל
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
קפה גרג מתכון סלמון ואננס צלם אסף לוי (Custom)
צילום: אסף לוי

דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק

שתפו

רשת קפה גרג חולקת מתכון טעים במיוחד שכדאי לכם לנסות לפחות פעם אחת – זהירות, אתם עלולים להתמכר…

מרכיבים:

כפית שמן

200  גרם פילה סלמון טרי

50  גרם רוטב צילי מתוק

40  גרם אננס טרי קלוף

בוטנים

שומשום לבן/שחור

בצל ירוק

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם מעט שמן, מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון ומתבלים במלח פלפל.

מעבירים את הדג לתבנית, קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג, מורחים היטב את הדג ברוטב צילי מתוק ומפזרים את חצי מכמות האננס שנשאר מעל, אופים את הדג כ 7 דקות על חום של 230 מעלות בתנור. בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור/לבן ובצל ירוק.

מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או ירקות ירוקים.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *