מערכת פורטל זהר.נט
חושקים באוכל מיוחד ואותנטי? המסעדה האתיופית בכרמיאל, טעם את-יופיה, נפתחה מחדש לאחר הסגר ומציעה טייק אווי ומשלוחים בכרמיאל והסביבה!
בעלת המסעדה האתיופית, טובה גבייאו מדהני מכרמיאל, שמה לה למטרה לשמר את התרבות האתיופית והמטבח האתיופי המסורתי. התפריט במסעדה מתבסס בעיקר על מנות טבעוניות ורכיבים איכותיים כמו קמח טף שנחשב למזון על, איננו מכיל גלוטן ועשיר בערכים תזונתיים, וכן מנות בשריות כמו ואט – תבשיל קדרה טעים במיוחד. ומי שתוהה לגבי החריפות המפורסמת של המטבח האתיופי – מי שמעוניין יוכל להזמין את המנות בתפריט בלי חריף. מוזמנים להתקשר, להתעניין ולהזמין!