Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1546175385:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 25383
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מתכון
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => אין טעם שיותר מבשר את החורף בארץ מאשר של פירות ההדר. ריכוז הוויטמינים הגבוה שבהם הוא רק סיבה אחת מיני רבות לשלב אותם בכמה שיותר מנות
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 56
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 380
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => אין טעם שיותר מבשר את החורף בארץ מאשר של פירות ההדר. ריכוז הוויטמינים הגבוה שבהם הוא רק סיבה אחת מיני רבות לשלב אותם בכמה שיותר מנות
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => מתכון
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מוס הדרים חורפי צילום Teka 2018-12
צילום: Teka

חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי

שתפו

אין טעם שיותר מבשר את החורף בארץ מאשר של פירות ההדר. ריכוז הוויטמינים הגבוה שבהם הוא רק סיבה אחת מיני רבות לשלב אותם בכמה שיותר מנות. לקראת הימים האפורים, נסו מתכון שמכניס הרבה צבע ושמחת חיים לסוף הארוחהמוס הדרים חמוץ מתוק.


מצרכים:

200 גרם סוכר

2 כפות קורנפלור

2 ביצים

2 תפוזים

2 אשכוליות אדומות

2 דפי ג'לטין

100 מ"ל קצפת

לקישוט:

פטל

זרדי רוזמרין

הוראות הכנה:

המיסו את הג'לטין בקערה עם מים קרים.

גרדו את קליפתו של אחד התפוזים, סחטו את התפוזים והאשכוליות, ומזגו את התערובת לתוך סיר.

הוסיפו לסיר שני חלמונים, חצי מכמות הסוכר ואת הקורנפלור, ערבבו היטב, ורק לאחר מכן הציתו את האש.

המשיכו לערבב עד שהתערובת נהיית סמיכה, אך שימו לב שהיא לא תרתח. עם היווצרות הבועות הראשונות, הסירו מהאש, הוסיפו את דפי הג'לטין ואטמו בניילון נצמד.

כאשר התערובת מתקררת, הקציפו בקערה נפרדת את החלבונים עם שאר הסוכר עד לקבלת קצף רך אך יציב, וקפלו פנימה את התערובת בעדינות.

את התערובת שנוצרה, צקו לתוך כוסות זכוכית, והכניסו למקרר לשלוש שעות לכל הפחות. אם אינכם ממהרים, עדיף שתשאירו אותם להתקרר לילה שלם.


לסיום, קשטו את המוס עם כף קצפת, פטל וזרדי רוזמרין.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

כתבה מעניינת:

מסכת בד דטוקס מאג'יריי

אזעקת טרנד: קוסמטיקה ״שחורה״

שתפומסכת פחם, אבקת יהלומים גרוסה ותמצית אבן המטייט – הכירו את הרכיבים השחורים שיסייעו לכם …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *