בית / Fun / אוכל / מתכונים / חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי
מוס הדרים חורפי צילום Teka 2018-12
צילום: Teka

חמוץ מתוק: מוס הדרים חורפי

אין טעם שיותר מבשר את החורף בארץ מאשר של פירות ההדר. ריכוז הוויטמינים הגבוה שבהם הוא רק סיבה אחת מיני רבות לשלב אותם בכמה שיותר מנות. לקראת הימים האפורים, נסו מתכון שמכניס הרבה צבע ושמחת חיים לסוף הארוחהמוס הדרים חמוץ מתוק.


מצרכים:

200 גרם סוכר

2 כפות קורנפלור

2 ביצים

2 תפוזים

2 אשכוליות אדומות

2 דפי ג'לטין

100 מ"ל קצפת

לקישוט:

פטל

זרדי רוזמרין

הוראות הכנה:

המיסו את הג'לטין בקערה עם מים קרים.

גרדו את קליפתו של אחד התפוזים, סחטו את התפוזים והאשכוליות, ומזגו את התערובת לתוך סיר.

הוסיפו לסיר שני חלמונים, חצי מכמות הסוכר ואת הקורנפלור, ערבבו היטב, ורק לאחר מכן הציתו את האש.

המשיכו לערבב עד שהתערובת נהיית סמיכה, אך שימו לב שהיא לא תרתח. עם היווצרות הבועות הראשונות, הסירו מהאש, הוסיפו את דפי הג'לטין ואטמו בניילון נצמד.

כאשר התערובת מתקררת, הקציפו בקערה נפרדת את החלבונים עם שאר הסוכר עד לקבלת קצף רך אך יציב, וקפלו פנימה את התערובת בעדינות.

את התערובת שנוצרה, צקו לתוך כוסות זכוכית, והכניסו למקרר לשלוש שעות לכל הפחות. אם אינכם ממהרים, עדיף שתשאירו אותם להתקרר לילה שלם.


לסיום, קשטו את המוס עם כף קצפת, פטל וזרדי רוזמרין.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג Teka

שתפו

כתבה מעניינת:

קפה גרג מתכון עוגת גבינה אוראו צילום שטרסטוקושוקולד לבן (Custom)

עוגת גבינה אוראו ושוקולד לבן

לקראת חג שבועות, החג שמעלה על שולחננו את מיטב מאכלי הגבינה, חולקת רשת קפה גרג …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable