מערכת פורטל זהר.נט
מחפשים מתכון מתוק וטעים ליום העצמאות? קבלו מתכון למאפינס תפוזים, עם חמוציות ושוקולד לבן. את המאפינס ניתן להכין בשלל תחתיות צבעוניות בצבעי כחול לבן, לחגיגת עצמאות משמחת לכל המשפחה. המתכון מוגש על-ידי חברת פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים ביחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי").
מצרכים (לכ-12 יחידות):
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
קורט מלח
לקישוט:
חמוציות מיובשות
נטיפי שוקולד לבן
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב לבלילה אחידה וסמיכה.
ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה ומפזרים מעל חמוציות ונטיפי שוקולד לבן.
אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה.