מוקפץ נודלס עם ברוקולי ועוף. מאסטר שף צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

כמו במסעדה: מוקפץ נודלס ברוטב חמאת בוטנים

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

אוהבים לאכול במסעדות אסיאתיות? הנה מתכון למוקפץ נודלס עם עוף וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים, אחת המנות האסיאתיות האהובות ביותר בארץ. מה שמפתיע היא דרגת הקושי הקלה יחסית של הכנת המנה, ממש כמו במסעדה –  בכמה דקות בלבד. לא מאמינים? תנסו…

מרכיבים:

רוטב חמאת בוטנים:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס

3 כפות חמאת בוטנים חלקה, רכה

3 כפות רוטב סויה

מוקפץ:

1/2 שקית נודלס

2-3 כפות שמן

1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות

3 כפות קורנפלור

1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים

להגשה:

שומשום

אופן הכנה:

  • מכינים את הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
  • מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
  • ממלאים קערה גדולה במים רותחים וחולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות. מסננים.
  • מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק. מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. מטגנים תוך כדי ערבוב בערך דקה, עד שהעוף משנה את צבעו.
  • מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.
  • מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ. טועמים ומתקנים את התיבול.
  • מפזרים את השומשום ומגישים.

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

גלידת גבינה לוטוס בציפוי מרשמלו מדורה צילום נמרוד סונדרס

שבועות תעשו לכם: גלידת גבינה לוטוס בציפוי מרשמלו מדורה

שתפומערכת פורטל זהר.נט השפית קונדיטורית קרין גורן והמתכונאי רון יוחננוב יצאו בפרויקט משותף לרגל חג …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.