Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1535266427:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 23375
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => כשר וטעים: לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים | פורטל זהר הצפון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => כשר
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => כשר וטעים: לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לכבוד חגי תשרי הקרבים מציע המותג ברילה מתכון מיוחד ללזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים. מנה חגיגית, טעימה מאוד ויפיפייה לשולחן החג
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 56
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-08-23
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 241
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => כשר וטעים: לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => לכבוד חגי תשרי הקרבים מציע המותג ברילה מתכון מיוחד ללזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים. מנה חגיגית, טעימה מאוד ויפיפייה לשולחן החג
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => כשר
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => כשר וטעים: לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים | פורטל זהר הצפון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
צילום: אסף אמברם

כשר וטעים: לזניה בשרית עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים

שתפו

לכבוד חגי תשרי הקרבים מציע המותג ברילה מתכון מיוחד ללזניה בשרית כשרה עם ערמונים ורצועות קישואים צרובים. מנה חגיגית, טעימה מאוד ויפיפייה לשולחן החג.

מצרכים:

  • 750 גרם בשר בקר טחון
  • 1 קופסא (500 גרם) לזניה
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות פומדורו
  • 2 ביצים
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • 6 קישואים ישרים וארוכים
  • 1 חבילת ערמונים בואקום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורט טימין טרי
  • שמן זית לטיגון

אופן הכנה:

  • חותכים את הבצל והגזר לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
  • מוסיפים את הערמונים והבשר הטחון, ממשיכים לטגן עד שהבשר משחים מעט.
  • מוסיפים את רוטב העגבניות והטימין ומבשלים כחצי שעה.
  • מטבלים במלח, פלפל לפי הטעם. מניחים בצד לצינון.
  • פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ וצולים על מחבת פסים רותחת כחצי דקה מכל צד ומניחים בצד.
  • לאחר שהבשר התקרר מוסיפים פנימה את  הביצים ומערבבים היטב.
  • יוצקים מעט מתערובת הבשר לתבנית אפייה, עליה מסדרים שכבה של עלי לזניה, עליהם שכבה אחת של קישואים ושוב שכבת בשר, עלי לזניה, קישואים וחוזר חלילה.

השכבה האחרונה צריכה להיות עלי לזניה, עליהם קישואים ועליהם מעט מאד רוטב בצורה בה הקישואים עדיין ייראו.

  • מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים כשעה. מוציאים, מצננים ומגישים.

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *