בית / Uncategorized / לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה
לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה מאת ברילה. צילום אפיק גבאי 2018
צילום: אפיק גבאי

לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה.

מצרכים
½ 
חבילת ספגטי 
3 
ביצים
100 
גרם אפונה
50 
גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
רוטב ארביאטה

אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה טעים.

שתפו

כתבה מעניינת:

קריספיתה צילום נורית פלד-min

על קריספיתה שמעתם?

על פיתות טחינה כבר שמעתם? קבלו את הקריספיתה! חברת אחוה, יצרנית הטחינה, בשיתוף אורן בקר ונורית …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable