ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26
בית / Uncategorized / לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה
ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26
לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה מאת ברילה. צילום אפיק גבאי 2018
צילום: אפיק גבאי

לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26

המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה.

מצרכים
½ 
חבילת ספגטי 
3 
ביצים
100 
גרם אפונה
50 
גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
רוטב ארביאטה

אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה טעים.

שתפו

כתבה מעניינת:

כשנהנים מפרגנים

שלום חברים שלי, רוצה לשתף אתכם בחוויה מיוחדת, חגגנו יום הולדת לאחי נתן "בביגה" כרמיאל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26

SHOP NOW
close-link