Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1544364539:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 24942
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה| פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים |
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => לביבות
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 56
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 161
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => לביבות
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה| פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים |
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
לביבות ספגטי עם אפונה וגבינה מאת ברילה. צילום אפיק גבאי 2018
צילום: אפיק גבאי

לביבות ספגטי חמות ולא מתוקות עם אפונה וגבינה

שתפו

המותג ברילה מציע מתכון מיוחד ולא שגרתי ללביבות עם אפונה וגבינה.

מצרכים
½ 
חבילת ספגטי 
3 
ביצים
100 
גרם אפונה
50 
גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית
רוטב ארביאטה

אופן ההכנה

1. מבשלים ספגטי במים רותחים ל-11 דקות. מסננים.

2. שוברים לקערה ביצים. מוסיפים אפונה, פרמז'ן ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב. מוסיפים לקערה את הספגטי המבושל ומערבבים.

3. יוצקים למחבת עמוקה שמן זית ומחממים. בעזרת מזלג וכף עץ רחבה, יוצרים צורה כדורית מהספגטי בתנועה סיבובית. מניחים את כדורי הספגטי בעדינות בשמן הרותח ומטגנים עד להשחמה של הצד התחתון.

4. הופכים את הלביבה ומטגנים עד להשחמה את הצד השני. מוציאים לנייר סופג ומגישים לצד רוטב ארביאטה טעים.

כתבה מעניינת:

מסכת בד דטוקס מאג'יריי

אזעקת טרנד: קוסמטיקה ״שחורה״

שתפומסכת פחם, אבקת יהלומים גרוסה ותמצית אבן המטייט – הכירו את הרכיבים השחורים שיסייעו לכם …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *