כרמית שלגוני יוגורט ללא סוכר צילום גלי איתן (2) (Custom)
צילום: גלי איתן

ללא תוספת סוכר: שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר

שתפו

לרגל תחילת האביב קבלו מתכון קריר ומפנק – שלגוני יוגורט ופירות יער בציפוי שוקולד מריר ללא תוספת סוכר באדיבות חברת כרמית.

מצרכים:

1 כוס פרי: אוכמניות, פטל
1 כוס יוגורט במתיקות מעודנת ללא תוספת סוכר
¼ כוס חלב
3  טבלאות שוקולד מריר ללא תוספת סוכר (ניתן להחליף עם שוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר)
1  כף שמן צמחי

אופן ההכנה:

מוזגים את החלב לקערה, מוסיפים את היוגורט. מערבבים יחד עד שמקבלים קרם חלק. מוסיפים חצי כוס מהפירות ומערבבים קלות. מפזרים מעט מהפרי הטרי אל תוך תבניות ארטיק (או כוסות חד פעמיות) ומוזגים את הבלילה עד הסוף. מוסיפים  מקל ומקפיאים לפחות לשעתיים. כשהארטיק קפוא, מחלצים מהתבניות ושומרים עדיין במקפיא.

בקערה חסינת חום, או בכלי עמוק (אפשרי גם בכוס ארוכה כדי שניתן יהיה לטבול בה את הארטיק), ממיסים את השוקולד ומוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם אחיד וחלק.

מוציאים את השלגונים מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס. אופציה נוספת, מזלפים מעל השלגונים פסים של שוקולד.  ניתן גם להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב או לבן ללא תוספת סוכר.            

כתבה מעניינת:

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד - צילום דורו איטליאן

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד

שתפומערכת פורטל זהר.נט הנה מתכון טעים של ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. מנה קלה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.