Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1635253486:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 47455
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => ספגטי אראביאטה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה טעים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מערכת פורטל זהר.נטלרגל יום הפסטה הבינלאומי שמצויין השבוע, אתם מוזמנים לנסות מתכון לספגטי אראביאטה, טעים כמו באיטליה וקל להכנה. מרכיבים לספגטי אראביאטה
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 41
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 158
        )

)
ספגטי אראביאטה צילום יחצ
ספגטי אראביאטה. צילום יחצ

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שמצויין השבוע, אתם מוזמנים לנסות מתכון לספגטי אראביאטה, טעים כמו באיטליה וקל להכנה.

מרכיבים לספגטי אראביאטה עבור 4 אנשים:

400 גרם פסטה ספגטי 

400 גרם עגבניות שרי

1 פלפל צ'ילי אדום

1 פלפל צ'ילי ירוק

1 שן שום

שמן זית כתית מעולה

פטרוזיליה לפי הטעם

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.

באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת  ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *