רוטלו- קנלוני ת במילוי גבינות ורוטב עגבניות. צילום אפיק גבאי (3) (1)
צילום: אפיק גבאי

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

שתפו

הנה מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות זה כל מה שהיינו צריכים עכשיו

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:
2-3
חבילות קנלוני
2
חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה
150
גרם גבינה בולגרית או פטה
3
שיני שום, כתושות דק
1/2
כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
1
ביצה
3
כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1
ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום
1/3
כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:
עלי בזיליקום

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

בתאבון..!!

באדיבות חברת ברילה

כתבה מעניינת:

בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס. צילום: Teka Studio

הלילה הזה כולו בריאות: מתכונים יצירתיים ובריאים לשולחן הסדר

שתפומערכת פורטל זהר.נט לצד ביעור חמץ והחבאת אפיקומן, יש מנהג חג לא רשמי – פתיחת …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.