Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278425:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 26013
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מג'דרה קוסקוס | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => קוסקוס
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מג'דרה קוסקוס | אוכל | מתכונים בכרמיאל
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מערכת פורטל זהר הצפון הנה מתכון למג'דרה קוסקוס לארוחה משפחתית חמה וטעימה! במקום להשרות עדשים, משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה למהירה במיוחד
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 66
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2019-02-05
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 299
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% מג'דרה קוסקוס | אוכל | מתכונים בכרמיאל
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => מערכת פורטל זהר הצפון הנה מתכון למג'דרה קוסקוס לארוחה משפחתית חמה וטעימה! במקום להשרות עדשים, משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה למהירה במיוחד
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => קוסקוס
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מג'דרה קוסקוס | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
מג'דרה קוסקוס מאתר מאסטר שף צילום שני הלוי
צילום: שני הלוי (אתר מאסטר שף)

מג'דרה קוסקוס

שתפו

מערכת פורטל זהר הצפון

הנה מתכון למג'דרה קוסקוס לארוחה משפחתית חמה וטעימה! במקום להשרות עדשים, משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה למהירה במיוחד. באדיבות המותג מאסטר שף.

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה
1/2
כוס צנוברים, קלויים

אופן ההכנה:

  • מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
  • מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
  • מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *