פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10
בית / המגזין / אוכל / מתכונים / מג'דרה קוסקוס
ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26
מג'דרה קוסקוס מאתר מאסטר שף צילום שני הלוי
צילום: שני הלוי (אתר מאסטר שף)

מג'דרה קוסקוס

ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26

מערכת פורטל זהר הצפון

הנה מתכון למג'דרה קוסקוס לארוחה משפחתית חמה וטעימה! במקום להשרות עדשים, משתמשים בשימורי עדשים, מה שהופך את הכנת המנה למהירה במיוחד. באדיבות המותג מאסטר שף.

מרכיבים ל-4 מנות:

1 שקית קוסקוס מרוקאי בינוני

1 קופסה שימורי עדשים ירוקות

1 כפית מלח

4-5 כפות שמן זית

2 בצלים, חתוכים לרצועות דקות

2 שיני שום, קצוצות

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית בהרט

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה
1/2
כוס צנוברים, קלויים

אופן ההכנה:

  • מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצלים והשום עד להזהבה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  • מוסיפים את הקוסקוס, העדשים והמים הרותחים ומערבבים היטב.
  • מבשלים, על אש הכי קטנה עם מכסה סגור, עד שהקוסקוס מוכן (כ-7 דקות).
  • מגישים עם פטרוזיליה קצוצה וצנוברים.

שתפו

כתבה מעניינת:

עוגיות פיצוחים. צילום פינטרס (1)

עוגיות פיצוחים וחטיף ללא מאפה

שני מתכונים לט״ו בשבט של השף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת ט"ו בשבט הוא …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10

SHOP NOW
close-link