Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278097:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 34035
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [rank_math_permalink] => Array
        (
            [0] => מי-אמר-שאוכל-טבעוני-זה-מסובך-ממולאים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => הזמנו חברים, להם שלושה ילדים, בשיחת הטלפון חברי אומר לי בדרך אגב - אהה שכחתי ניב טבעונית.

עוד שלוש שעות הם מגיעים, מה אפשר להכין טעים מהיר יחסית וטבעוני?

        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => טבעוני,אוכל,מתכון,ירקות,ממולאים
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 966
        )

    [rank_math_seo_score] => Array
        (
            [0] => 79
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | מי אמר שאוכל טבעוני זה מסובך? - ממולאים | פלג בכור | אוכל
        )

    [rank_math_facebook_enable_image_overlay] => Array
        (
            [0] => off
        )

    [rank_math_facebook_image_overlay] => Array
        (
            [0] => play
        )

    [rank_math_twitter_use_facebook] => Array
        (
            [0] => on
        )

    [rank_math_twitter_card_type] => Array
        (
            [0] => summary_large_image
        )

    [rank_math_twitter_enable_image_overlay] => Array
        (
            [0] => off
        )

    [rank_math_twitter_image_overlay] => Array
        (
            [0] => play
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 204
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

)

מי אמר שאוכל טבעוני זה מסובך? – ממולאים

שתפו

פלג בכור מוקטן 2019פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10

מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט

הזמנו חברים, להם שלושה ילדים, בשיחת הטלפון חברי אומר לי בדרך אגב – אהה שכחתי ניב טבעונית.

עוד שלוש שעות הם מגיעים, מה אפשר להכין טעים מהיר יחסית וטבעוני?

הנה המתכון – אגלה לכם סוד – הכל חוסל.

לאלו שרוצים להוסיף בשר, אפשרי בהחלט.

ממולאים- טבעוני  

המצרכים:

חצי כוס אורז
סלסלת פטריות שמפניון
חצי כוס אגוזי מלך קלויים במחבת
מלח, פלפל, כורכום , פפריקה, כמון.
בצל שלם קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
מעט שמן זית
פלפל אדום,קישוא,עגבניות גדולות.
קופסת עגבניות מרוסקות ״מוטי״
קופסא רסק עגבניות מרוכז 22%
ציר מרק לרוטב
מיקרו כוסברה או כוסברה
 
מתכונים נוספים:

אופן ההכנה:

מכינים את האורז
קוצצים את הפטריות. במחבת רחבה שמים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל, מעט פפריקה , כורכום וכמון, עד שהפטריות מתרככות והופכות לחומות. מערבבים עם האורז המוכן וטועמים עם חסר מלח ופלפל.
מרוקנים את הירקות שמיועדים למילוי, ממלאים אותם במילוי.
בסיר שיכול להיכנס לתנור, שמים מעט שמן זית ומניחים את הירקות שמולאו עם הפתח כלפי מעלה.
חשוב למלא את הסיר עם ירקות , כדי שלא יזוזו. מפזרים את המיקרו כוסברה מעל הירקות.
בקערה שמים את הרוטב ״מוטי״ ורסק עגבניות, מלח פלפל וציר מרק. ומערבבים.
שופכים בעדינות לתוך הסיר עד שמכסה את הירקות.
מכסים בנייר כסף, שמים על הגז ומביאים לרתיחה. לאחר שרתח מכניסים לתנור לחום בינוני 180 מעלות לעוד שעה שעה וחצי.
מידי פעם לוודא שהממולאים לא מתייבשים. ולהוסיף נוזלים אם צריך.
אוכל טבעוני – טעים מזין ובריא

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *