מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה צילום אביתר ניסן
מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה. צילום אביתר ניסן

מכינים בבית: מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

שתפו

קבלו מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית

לרגל הקיץ והחופש הגדול, קבלו מתכון מיוחד וטעים לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.

קיץ טעים ונעים!

מצרכים:

1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)

1/2 כוס מים

צרור עלי זעתר

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.

מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.

בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

כתבה מעניינת:

מאפין מנגו לימון. צילום סטודיו TEKA

המלך הטרופי: 3 מתכוני מנגו קיציים

שתפומערכת פורטל זהר.נט המנגו הוא סוג של נחמה מרעננת בחום יולי-אוגוסט. הפרי הממותק בעל הצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.