Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1626156657:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 46508
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | מכינים בבית: מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => גבינה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => מכינים בבית: מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה | מתכון קל להכנה
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 39
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 103
        )

)
מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה צילום אביתר ניסן
מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה. צילום אביתר ניסן

מכינים בבית: מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

שתפו

קבלו מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית

לרגל הקיץ והחופש הגדול, קבלו מתכון מיוחד וטעים לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.

קיץ טעים ונעים!

מצרכים:

1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)

1/2 כוס מים

צרור עלי זעתר

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.

מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.

בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *