Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278357:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 26549
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מלבי מסקרפונה | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מלבי
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מלבי מסקרפונה | אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט | מלבי מסקרפונה | אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 84
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 711
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% מלבי מסקרפונה | אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט | מלבי מסקרפונה | אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => מלבי
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מלבי מסקרפונה | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
מלבי מסקרפונה 2019-03

מלבי מסקרפונה

שתפו

פלג בכור מוקטן 2019פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10

מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט

זו הפעם הראשונה שמארחת חברים בביתי החדש, רציתי להרשים במנה טעימה ומעניינת, מנה שתשתלב נפלא עם הארוחה החלבית המשלבת גבינות ויין לבן.

היו לי כמה רעיונות, אך נזכרתי שאת המנה הזו אהבתי, מיוחדת, פשוטה וגם לא, ושהשאירה בי זיכרונות של עוד.

אמנם את המצרכים הייתי צריכה לקנות במיוחד, אך ההשקעה המינורית הזו הייתה שווה את המאמץ…

רוצים לדעת איזה תגובות קיבלתי?

תנסו בבית ותכתבו לי כאן איך היה לכם?

מה אמרו לכם, ואשתף גם אני.

כנסו למתכונים משגעים של פלג בכור:

עכשיו למתכון….

החומרים למלבי

  • 800 מ״ל חלב
  • 400 מ״ל שמנת מתוקה
  • 80 גר׳ קורנפלור
  • 80 גר׳ סוכר
  • 3 כפות קרם מסקרפונה
  • רוטב פרות יער ותותים

ההכנה:

מערבבים 200 מ״ל חלב עם הקורנפלור ושמים בצד

את שאר החומרים מערבבים ומביאים לרתיחה

מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ומביאים לרתיחה שנייה

מורידים מהאש ומוסיפים את קרם המסקרפונה.

שמים בתחתית הכוס כף מהרוטב

שופכים את התמיסה פנימה ומכניסים למקרר

לאחר שהתקרר שמים כף נוספת של רוטב עם תותים טריים פרוסים

ניתן להוסיף עוגייה או תות מצופה בשוקולד, או אגוזים קצוצים ומעט טחינה גולמית

בתאבון

קרם מסקרפונה

המצרכים:

250 גרם גבינת מסקרפונה (יעקובס)

כפית תמצית וניל

70 גרם אבקת סוכר

250 מ”ל שמנת מתוקה

ההכנה:

להכנת הקרם שמים בקערת מיקסר את גבינת המסקרפונה, הוניל והסוכר ומתחילים להקציף במהירות איטית כדקה עד שניהיה קרם אחיד. מגבירים את המהירות ומזלפים את השמנת לאט לאט עד שניהיה קרם אחיד ויציב.

לרוטב פירות יער

150 גרם פרות יער קפואים

5 תותים חתוכים

כף סוכר

2 כפות יין אדום או ברנדי(לא חייב)

ההכנה:

להכנת רוטב פרות היער שמים את כל החומרים בסיר קטן או מחבת ומביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 4-5 דקות על אש נמוכה

מצננים במקרר.

 

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *