Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1546794155:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 25503
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מקלובה צמחונית | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מקלובה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מקלובה צמחונית | אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מרכיבים לאורז ( מנה זוגית):1 בצל לבן קצוץ גס.רבע כוס שמן קנולה.1 כפית שטוחה מלח.1 כפית שטוחה בהרט.קורט כורכום.קורט סומק.קורט קינמון
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 75
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 483
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% מקלובה צמחונית | אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => מרכיבים לאורז ( מנה זוגית):1 בצל לבן קצוץ גס.רבע כוס שמן קנולה.1 כפית שטוחה מלח.1 כפית שטוחה בהרט.קורט כורכום.קורט סומק.קורט קינמון
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => מקלובה
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מקלובה צמחונית | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מקלובה צמחונית רשת קפה ביגה צילום (Custom)

מקלובה צמחונית

שתפו

מרכיבים לאורז ( מנה זוגית):

1 בצל לבן קצוץ גס.

רבע כוס שמן קנולה.

1 כפית שטוחה מלח.

1 כפית שטוחה בהרט.

קורט כורכום.

קורט סומק.

קורט קינמון.

חצי ק"ג אורז בסמטי (כ- 2.5 כוסות).

2 כפות גרם שקדים קלויים.

800 מ"ל מים (כארבע כוסות).

אופן ההכנה:

צורבים את הבצל עם השמןמוסיפים את האורז והתבלינים ומחממים את האורז תוך כדי ערבוב עד תערובת אחידה ורותחת. מוסיפים את הנוזלים והשקדים ומביאים לרתיחהמכסים ומבשלים על אש נמוכה 18 דקות ועוד 5 דקות ללא בישול – ואז פותחים את הכיסוי ובעזרת מזלג מפרידים את האורז.

מרכיבים להכנת הרטטוי:

מחממים מראש תנור ל-250 מעלות.

1 פלפל אדום חתוך לקוביות של 1.5 ס"מ קוביות.

2 זוקיני חתוכים לקוביות של 1.5 ס"מ.

1 בצל סגול בינוני חתוך לקוביות של 1.5 ס"מ.

1 חציל מקולף חתוך לקוביות של 1.5 ס"מ.

1/4 כוס גרם שמן זית.

1 כפית מלח גס.

קורט פלפל שחור גרוס .

כף טימין קצוץ.

מרכיבים לתפו"א:

תפו"א מקולפים חתוכים דק.

אופן הכנת הרטטוי:

מערבבים את כל המוצרים בקערה ומניחים  על מגש אפייה אופים למשך 15 דקות בתנור .

אופן הכנת צ'יפס תפו"א

במחבת מטוגנים את רצועות תפוחי האדמה עד להזהבה.

אופן הרכבת המנה:

עוטפים קערת 26 ס"מ עם תחתית שטוחה בניילון נצמד. על התחתית מניחים את התפו"א המטוגן בצורת שבלול מהמרכז.

מעל תפוחי האדמה שמים אורז עד שליש מגובהה של התבנית, ומעל מניחים את הירקות הצרובים ומשטחים לגובהה אחיד.

מעל הירקות מוסיפים אורז עד קצה התבנית ומהדקים קלות.

מכסים עם צלחת שטוחה או מגש שטוח והופכים.

מסירים את התבנית והניילון הנצמד בעדינות.

המלצת הגשה: יוגורט מתובל בסומק, שום ומיץ לימון, ולקשט במעט עלים רעננים.

באדיבות רשת קפה ביגה

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *