Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1545745540:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 25319
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => מרק בצל בתוך כיכר לחם | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מרק
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מרק בצל בתוך כיכר לחם | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => אין כמו מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת לימי החורף הקרים... הנה המתכון.
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 74
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2018-12-25
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 280
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% מרק בצל בתוך כיכר לחם | מתכונים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => אין כמו מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת לימי החורף הקרים... הנה המתכון.
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => מרק
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => מרק בצל בתוך כיכר לחם | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
מרק בצל מאסטר שף צילום שני הלוי (3) (1)
צילום: שני הלוי

מרק בצל בתוך כיכר לחם

שתפו

אין כמו מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת לימי החורף הקרים… הנה המתכון.

מרכיבים למרק:

4-5 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות דקות

25 גרם חמאה

1 כף שמן זית

2 כפות סויה

1 כפית סוכר

2-3 כפות קמח

1 ליטר ציר או מים רותחים

1/4 כוס יין לבן (אופציונלי)

להגשה:

2 כיכרות לחם כפרי עגול

1 חבילת גבינת צ'דר פרוסה או גל גבינה צהובה אחרת שאוהבים

1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת

עלי טימין

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמן, הבצל, הסויה והסוכר. מערבבים, מכסים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך כ-20 דקות.
  • מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע כ-3 דקות נוספות עד שהבצל משחים.
  • מוסיפים את הציר או המים והיין הלבן, מערבבים, מכסים ומבשלים ללא מכסה במשך 40 דקות. כמות הנוזלים אמורה להצטמצם. טועמים ומתקנים את התיבול.
  • חותכים את הרבע העליון של כל כיכר לחם ובעזרת כף מרוקנים את הפנים שיישאר רק קרום חיצוני בצורת קערה. מרפדים את פנים הלחם בכמה פרוסות גבינה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
  • יוצקים את המרק לתוך קערות הלחם, מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים עם עלי הטימין.

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *