קבלו מתכון לאחד המרקים היותר מוצלחים, שאם תתנו לו צ'אנס יהפוך את ימי החורף הקרירים לחמימים, בריאים וטעימים, וימלא את ביתכם בניחוחות משכרים של עשב, לימון וג'ינג'ר
מרכיבים:
800 גרם דלעת
3 בטטות
2 בצלים
2 לוף
שורש עשב לימון
קורט גי'נגר טרי
25 גרם חמאה
1 כף שמן זית
מלח עשבים HERBAMARE
להגשה: גרעיני דלעתאופן ההכנה:
להמיס בסיר כבד את החמאה ולהוסיף שמן זית
לאדות את הבצל הקצוץ והלוף (חלק לבן בלבד) על אש קטנה וסיר מכוסה (חשוב מאוד לכסות את הסיר כדי להימנע מטיגון) עד שהבצל הופך שקוף.
להוסיף את קוביות הבטטה והדלעת ולתבל במלח עשבים
להמשיך לאדות כעשרים דקות עד לריכוך כמעט מלא של הירקות
לצקת מים רותחים לכיסוי הירקות ולהוסיף שורש עשב לימון וקורט ג'ינג'ר מגורד על פומפייה דקה.
להמשיך לבשל עד לריכוך מלא.
לטחון בבלנדר ידני, לטעום ולשפר תיבול
(אפשר לשדרג עם פלפל לבן ,כף דבש, מעט מיץ לימון וגרידת לימון)
להגשה, לקלות גרעיני דלעת וקורט מלח ולפזר מעל המרק. גרעיני הדלעת הופכים לקראנצי'ם בקלייה
ומהווים תחליף מזין וטעים לקרוטונים
800 גרם דלעת
3 בטטות
2 בצלים
2 לוף
שורש עשב לימון
קורט גי'נגר טרי
25 גרם חמאה
1 כף שמן זית
מלח עשבים HERBAMARE
להגשה: גרעיני דלעתאופן ההכנה:
להמיס בסיר כבד את החמאה ולהוסיף שמן זית
לאדות את הבצל הקצוץ והלוף (חלק לבן בלבד) על אש קטנה וסיר מכוסה (חשוב מאוד לכסות את הסיר כדי להימנע מטיגון) עד שהבצל הופך שקוף.
להוסיף את קוביות הבטטה והדלעת ולתבל במלח עשבים
להמשיך לאדות כעשרים דקות עד לריכוך כמעט מלא של הירקות
לצקת מים רותחים לכיסוי הירקות ולהוסיף שורש עשב לימון וקורט ג'ינג'ר מגורד על פומפייה דקה.
להמשיך לבשל עד לריכוך מלא.
לטחון בבלנדר ידני, לטעום ולשפר תיבול
(אפשר לשדרג עם פלפל לבן ,כף דבש, מעט מיץ לימון וגרידת לימון)
להגשה, לקלות גרעיני דלעת וקורט מלח ולפזר מעל המרק. גרעיני הדלעת הופכים לקראנצי'ם בקלייה
ומהווים תחליף מזין וטעים לקרוטונים