מרק חרירה מרוקאי מאסטר שף. צילום נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מרק חרירה מרוקאי

שתפו

בימים כאלה, כשהחורף בשיאו, אין כיף גדול יותר ממרק חם וטעים. הנה מתכון למרק חרירה מרוקאי, עשיר, מזין ומנחם. אתם תאהבו!

רשימת חומרים ל-8 מנות:

1 כוס גרגירי חומוס מקופסא

1 כוס עדשים מקופסא

1 בצל גדול קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 קופסא עגבניות חתוכות דק

3 כפות  מיץ לימון טבעי

כפית וחצי כמון

מלח לפי הטעם

כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

להגשה:

זילוף מיץ לימון

כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
  • מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
  • מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
  • בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

חורף חמים וטעים!

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד - צילום דורו איטליאן

ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד

שתפומערכת פורטל זהר.נט הנה מתכון טעים של ניוקי צרוב עם עגבניות שרי ותרד. מנה קלה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.