Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1578404810:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 36282
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט - זהר הצפון | מתחון שיחמם אתכם: מרק חרירה מרוקאי | היכנסו
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => מרק חרירה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% מרק חרירה מרוקאי | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מרק חרירה מרוקאי | אוכל בכרמיאל | מתכונים בכרמיאל | בימים כאלה, כשהחורף בשיאו, אין כיף גדול יותר ממרק חם וטעים. הנה מתכון למרק חרירה מרוקאי
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 52
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2020-01-07
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 311
        )

)
מרק חרירה מרוקאי מאסטר שף. צילום נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס

מרק חרירה מרוקאי

שתפו

בימים כאלה, כשהחורף בשיאו, אין כיף גדול יותר ממרק חם וטעים. הנה מתכון למרק חרירה מרוקאי, עשיר, מזין ומנחם. אתם תאהבו!

רשימת חומרים ל-8 מנות:

1 כוס גרגירי חומוס מקופסא

1 כוס עדשים מקופסא

1 בצל גדול קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי קצוצים

1 קופסא עגבניות חתוכות דק

3 כפות  מיץ לימון טבעי

כפית וחצי כמון

מלח לפי הטעם

כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

להגשה:

זילוף מיץ לימון

כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
  • מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
  • מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
  • בהגשה – יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

חורף חמים וטעים!

באדיבות המותג מאסטר שף

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *