מתכון לפסח: חריימה ב-15 דקות

שתפו

חריימה לחג הפסח ב-15 דקות עבודה? מסתבר שיש חיה כזאת. קבלו את המתכון המנצח מאת ענבל קליין

מתכון להכנת חריימה ב – 15 דקות (מתאים גם לחג הפסח)

ההכנות לפסח מקשות גם כך על הכנת החג. כדי להקל עלינו ולקצר על התהליכים, מותג ברילה מציע מתכון פשוט, קל ומהיר למנת חריימה טעימה וכשרה לפסח ב – 15 דקות בלבד! מדובר – לא פחות מאחד המתכונים הבודדים, שבהם זמן ההכנה משתווה לזמן האכילה שלהם:-). מה הסוד?  רוטב ארביאטה של ברילה

רוטב ברילה
סוד החריימה ב-15 דקות

מצרכים:

  1. 4 דגי ים כ 250-300 גרם כל אחד או דגים פרוסים לעובי של 3 ס"מ (או רק פילה נקי אם יש ילדים)
  2. צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה של ברילה
  3. 2שיני שום כתושות
  4. מעט טימין טרי
  5. מלח ופלפל שחור גרוסים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מניחים את הדגים בתבנית חסינת אש.
  3. יוצקים מעל רוטב ארביאטה של ברילה.
  4. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פלפל חריף טרי לכל מי שהמתכון לא מספיק חריף.
  5. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
  6. מוציאים מהתנור, מפזרים מעט עלי טימין טריים מעל, ומגישים. ניתן להגיש לצד קוביות תפוחי אדמה בתנור או סלט עלים ירוקים.

בתיאבון וחג פסח כשר!

אהבתם את המתכון? אל תשכחו לספר לנו בתגובות

למתכונים נוספים לחצו כאן

כתבה מעניינת:

טאקו. צילום: יח״צ TEKA

עד שתטוסו לדרום אמריקה: טאקו ואמפנדס צמחוניים בגרסה ים תיכונית

שתפומבצע החיסונים המוצלח החזיר לחיינו הנאות קולינאריות מקומיות כמו מסעדות, בתי קפה ודוכני אוכל אך …