מתכון לפסח: לינגוויני זוקיני ודג

שתפו

מחפשים מתכון לחג הפסח שיפיל את כל האורחים מהרגליים? הכתבה הזאת בשבילכם: רשת קפה ביגה מציעה מתכון טעים במיוחד לחג הפסח: לינגוויני זוקיני ודג (כשר לפסח, לא לדאוג). את המחמאות של האורחים השאירו לעצמכם, אבל הקרדיט על המתכון מגיע לשף של רשת קפה ביגה – איתי שפיגל.

אופן ההכנה

מרכיבים:

  1. 4 כפות שמן זית
  2. שן שום
  3. 100 גרם עגבניות קצוצות
  4. 50 מ"ל יין לבן
  5. 80 מ"ל ציר ירקות
  6. 2 קוביות חמאה
  7. 80 גרם רצועות זוקיני
  8. פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)
  9. פילה דג לברק

הוראות הכנה:

  1. על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  2. מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
  3. מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
  4. מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
  5. מוסיפים את רצועות הזוקיני
  6. מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
  7. במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  8. מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

בתיאבון וחג שמח!

אהבתם את המתכון? ספרו לנו בתגובות!

לעוד מתכונים טעימים במיוחד לחצו כאן 

כתבה מעניינת:

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי (1)

קונצילה ריגטה – איטלקית 100%

שתפומתחשק לכם איטלקית 100% על הצלחת? קבלו מתכון של פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי …