Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1694592782:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 52221
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => שניצלים
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => מתכון לראש השנה: השניצלים של סבא קונינסקי
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => באדיבות משה קונינסקי, ראש העיר כרמיאל. אין אהבה גדולה יותר מאהבה לנכדים שלי. בשמחה ובאהבה גדולה אני משתף אתכם במתכון השניצלים
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | מתכון לראש השנה: השניצלים של סבא קונינסקי
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => ראש השנה
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 195
        )

)
שניצל צילום אילוסטרציה דפוזיט פוטוס
צילום אילוסטרציה: דפוזיט פוטוס

מתכון לראש השנה: השניצלים של סבא קונינסקי

שתפו

באדיבות משה קונינסקי, ראש העיר כרמיאל

אין אהבה גדולה יותר מאהבה לנכדים שלי. בשמחה ובאהבה גדולה אני משתף אתכם במתכון השניצלים שהנכדים שלי כל כך אוהבים!

המצרכים:

1 קילו חזה עוף

3 ביצים

חצי כף שמן זית

רוטב סויה

פרורי לחם מוזהבים

כף קמח

שומשום אפוי

מלח

פלפל שחור

שלבי ההכנה:

לחתוך חזה עוף לרצועות דקות וקטנות כגודל אצבע.

הבלילה:

לערבב 3 ביצים

חצי כף שמן זית

רוטב סויה

עד קבלת צבע חום שחור.

להשרות לפחות חצי שעה את רצועות חזה העוף ברוטב.

הציפוי:

להכין קערה עם פרורי לחם מוזהבים ודקים, מעט קמח, הרבה שומשום אפוי, מעט מלח והרבה פלפל שחור.

לאחר ההשרייה לטבול את רצועות חזה העוף בציפוי ולהכניס לטיגון מהיר של כדקה עד לקבלת גוון חום כהה.

להגיש באהבה!

כתבה מעניינת:

אלון אזולאי וקפטן ג'ורג'. צילום: מדיה אלון אזולאי

אלון אזולאי משיק: התוכנית הביטחונית לעיר כרמיאל

שתפוהתוכנית הביטחונית של אלון אזולאי תעניק מעטפת מלאה למכלול האיומים על העיר ותושביה – בפשיעה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *