Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1670858924:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 50443
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => סופגניות
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% סופגניות בציפוי שוקולד גנאש
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => חברת כרמית חולקת מתכון סופגניות בציפוי שוקולד גנאש.מתכון לבצק סופגניות: 630 גר קמח10 גר שמרים יבשים4 גר אבקת אפיה75 גר סוכר
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 65
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 2
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => זהר.נט | סופגניות בציפוי שוקולד גנאש
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכון
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 97
        )

)
כרמית מתכון סופגניות בציפוי שוקולד גאנש-צלם אמיר מנחם שף לורו לוי
צילום: אמיר מנחם

סופגניות בציפוי שוקולד גנאש

שתפו

חברת כרמית חולקת מתכון סופגניות בציפוי שוקולד גנאש.

מתכון לבצק סופגניות:

630 גר קמח

10 גר שמרים יבשים

4 גר אבקת אפיה

75 גר סוכר

60 גר חמאה (רכה בטמפ' החדר)

270 מ"ל חלב

20 מ"ל ברנדי

3 ביצים (מידה לארג')

ציפוי שוקולד אגו לסופגניה :

חצי חבילת שמנת מתוקה

1 טבלת שוקולד חלב/ לבן/ מריר 60% מוצקי קקאו

אופן הכנה:

לערבב בקערת המיקסר עם וו לישה – חלב וביצים. להוסיף את הקמח המעורבב עם השמרים היבשים ואבקת האפיה ולהתחיל לישה של כ- 3 דקות. לאחר 3 דקות להכניס את החמאה ולהמשיך לישה עד שהבצק משתחרר מהדפנות. לכסות את הבצק לכ-30 דקות ולהניח במקרר. במגש אפיה עם נייר אפיה מרוח עם קצת שמן, מגלגלים את הבצק לכדורים בינוניים ומניחים על המגש. ממתינים לתפיחה של כ-90 עד 120 דקות ומטגנים בשמן עמוק בחום של 170 מעלות כ-2 דקות מכל צד. מסננים ומקררים כ-10 דקות.

להכנת הגנאש:

בשיטת בן מארי (בקערה המונחת על גבי סיר עם מים חמים מעל ללהבה בינונית) מחממים את השמנת, מוסיפים לתוכה את טבלת השוקולד (אפשר לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות כדי לזרז את התהליך). ממשיכים לערבב עד להתאחדות ולהתייצבות. מעבירים לקערית שתהיה מספיק רחבה כדי לטבול בה את הסופגנייה. מזליפים לתוך הסופגנייה את המילוי הרצוי (ריבה/שוקולד) .

טובלים את החלק העליון של הסופגנייה בגנאש השוקולד ומקשטים מעל במרשמלו או איך שרוצים.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *