בית / Fun / אוכל / מתכונים / סופגניות OUT – צ׳ורוס IN
צ'ורוס מאת מאסטר שף צילום אפיק גבאי
צילום: אפיק גבאי

סופגניות OUT – צ׳ורוס IN

חג האורים מתקרב ובא לנו לגוון את הסופגנייה שלנו במתכון לצ'ורוס מטריף ולא פחות מושחת…הנה מתכון נהדר במיוחד לכבוד חג החנוכה באדיבות מותג מאסטר שף. ההנאה מובטחת… אבל את זה אתם כבר מנחשים לבד.

אביזרים:

שקית זילוף

צנתר כוכב בינוני

מחבת

מספריים

מצרכים:

100 גרם חמאה

כוס חלב

3 כפות סוכר

כוס ורבע קמח

1 ביצה

שמן קנולה לטיגון

לציפוי:

קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים

100 גרם מטבעות שוקולד חלב

100 גרם מטבעות שוקולד לבן

400 גרם קרם קוקוס

ההכנה

מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה מכבים את האש. מוסיפים את הקמח מערבבים היטב ומוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית, מעבירים את התערובת לשקית זילוף.

במחבת רחבה מחממים שמן מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי, מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.

מסדרים את הצ׳ורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.

למפנקים במיוחד, מומלץ להגיש עם פונדו שוקולד חם.

הכנת פונדו שוקולד מניחים את השוקולדים בקערות נפרדות ומחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף ) ומערבבים היטב. עד לקבלת קרם שוקולד, במקרם אחיד.

מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים בהנאה

שתפו

כתבה מעניינת:

השף אילן פנחס עם דנה פרידר בארוחת המבורגרים צילום שי פרנקו

טיפים למנגל המושלם – וגם מתכון להמבורגר המנצח

מערכת זהר הצפון לרגל יום העצמאות, שהפך לחג המנגל הלאומי, השף הראשי של רשת  מסעדות ההמבורגרים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link