סלט פסטה חגיגי מאת ברילה צילום אפיק גבאי 2018
צילום: אפיק גבאי

סלט פסטה מהיר להכנה

שתפו

האורחים כבר בדרך ואתם רוצים להפתיע בסלט שיקשט את השולחן שלכם בלי הרבה מאמץהמותג ברילה מציע מתכון לסלט פסטה חגיגי טעים ויפייפה.

מרכיבים:

חצי חבילת פסטה ברילה מסוג פרפלה

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

4  פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות

200  גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ– 2-3 ס"מ

100  גרם כרוב לבן חתוך לרצועות דקות

100  גרם כרוב אדום חתוך לרצועות דקות

2  גבעולי בצל ירוק קצוץ

2  כפות שמן זית

חצי כפית מלח

כפית פפריקה

לויניגרט:

4  כפות שמן זית

5  כפות חומץ בן יין

1  כף סילאן

1  שם שום כתושה

כפית חרדל דיז'ון

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שטוחה מלח

לעיטור:

100  גרם פקאן קלוי

50  גרם חמוציות

הוראות הכנה:

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ואת קוביות העוף , הפטריות המלח והפפריקה, מערבבים ומטגנים עד להשחמה של קוביות העוף, מסירים מהאש ומצננים.
מערבבים היטב את כל מרכיבי רוטב הויניגרט.
מרכיבים את הסלט: הפסטה, הירקות הטריים , העוף והפטריות.
מוזגים את הרוטב ומערבבים.
מפזרים מעל פקאן קלוי וחמוציות.

כתבה מעניינת:

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי (1)

קונצילה ריגטה – איטלקית 100%

שתפומתחשק לכם איטלקית 100% על הצלחת? קבלו מתכון של פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.