מתכון טבעוני וטעים לספגטי א-לה אוליו שיעשה לכם חשק לקחת עוד ביס ועוד ביס…
מצרכים:
180 גרם פסטה ספגטי
3 כפות שמן זית
4 סלייסים של פלפל צילי אדום
עגבניות מיובשות
בזיליקום
שום
ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
זיתי קלמטה
פטרוזיליה
מלח ופלפל – לפי הטעם
אופן הכנה:
- מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
- פורסים 3 שיני שום
- חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
- מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
- מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
- מוסיפים 3-4 כפותמים
- מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.
ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.
באדיבות רשת קפה ביגה