קפה ביגה ספגטי אל-לה אוליו צלם גליה אבירם
ספגטי אל-לה אוליו צלם גליה אבירם

ספגטי א-לה אוליו

שתפו

מתכון טבעוני וטעים לספגטי א-לה אוליו שיעשה לכם חשק לקחת עוד ביס ועוד ביס…

מצרכים:

180 גרם פסטה ספגטי

3 כפות שמן זית

4 סלייסים של פלפל צילי אדום

עגבניות מיובשות

בזיליקום

שום

ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)

זיתי קלמטה

פטרוזיליה

מלח ופלפללפי הטעם

אופן הכנה:

  • מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
  • פורסים 3 שיני שום
  • חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
  • מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
  • מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
  • מוסיפים 3-4 כפותמים
  • מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל  ומקפיצים יחד ומגישים.

ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.

באדיבות רשת קפה ביגה

כתבה מעניינת:

ברילה פסטה תמונה ראשית צילום נמרוד סנדרס

וחג שבועות תאכלו לכם

שתפואח, שבועות שבועות… אין עוד חג כזה. חג של גבינות, חג של מאכלים טעימים בצבע …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.