הנה מתכון קל להכנה – עוגת גבינה ותפוחי אדמה עם אספרגוס שמנדבת חברת ישרקו (חברת בת של טיב טעם), יבואנית סדרת המוצרים מפרו Tumi – טומי הכוללת ממרחים, מטבלים מיוחדים ושימורי ירקות איכותיים.
חומרים:
1 ק"ג תפוחי אדמה
10 יחידות אספרגוס ירוק
30 גרם גבינת פרמזן
2 ביצים
אבקת מוסקט
2 כפות פירורי לחם
2 כדורי חמאה קטנים
מלח ופלפל
150 גרם גבינה
אופן ההכנה:
יש לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל במים מומלחים רותחים למשך 30 דקות. לאחר הבישול, יש לקלף את תפוחי האדמה ולערבב עם הביצים, הפרמזן, אגוזי המלך, המלח, הפלפל והגבינה.
לערבב היטב הכל ולהניח במגש מרוח בחמאה ולאחר מכן לפזר מעל פירורי לחם.
כעת הכניסו לתנור ולאפות במשך 25 דקות ב 200 מעלות. חותכים את אספרגוס לחתיכות של 2 ס"מ ומניחים מעל העוגה ב5 הדקות האחרונות של הבישול.
למתכונים טעימים נוספים לחצו כאן>>>