בית / חדשות / חדשות כרמיאל / עכשיו זה סופי: מסעדת ארט דה קוקו נסגרת
חדשות כרמיאל
ארט דה קוקו. צילום ארכיון. למצולמים אין כל קשר לכתבה

עכשיו זה סופי: מסעדת ארט דה קוקו נסגרת

היזמים איתן ומיכל להב בוחנים הצעות עסקיות בארץ ובעולם, מתכננים לפנות לתחום הייעוץ העסקי והכלכלי ומכירת זיכיונות

מערכת זהר הצפון

עכשיו זה סופי: היזמים איתן ומיכל להב, תושבי הגליל העליון, בעלי המסעדה המצליחה בכרמיאל ארט דה קוקו, החליטו לאחר 12 שנות פעילות, על סגירת המסעדה, לאחר שקיבלו הצעות עסקיות מהארץ ומהעולם.

כפי שפורסם לראשונה ובלעדית בפורטל זהר הצפון, החליט בתחילת החודש הזוג להב לסגור את המסעדה לתקופה של חודש ימים, על מנת לבחון את רצינות ונכונות ההצעות העסקיות שקיבלו. כיום ברור, כי חלק מההצעות בעלות אתגר, עניין ופוטנציאל להשגת מטרות כלכליות וחברתיות. על-פי פרסומים שהוציאו בני הזוג לתקשורת המקומית, השניים יעסקו תחת המותג ארט דה קוקו בייעוץ עסקי וכלכלי ומכירת זיכיונות בארץ ובעולם.

איתן להב, המנהל העסקי של ארט דה קוקו ובעלה של השוקולטיירית מיכל להב אומר: "ההחלטה לסגור מסעדה הומה מאנשים ששמה הולך לפניה, איננה פשוטה. כעת לאחר השלמת הבירורים, החלטנו לסגור את המסעדה ולצאת יחדיו לדרך חדשה ומאתגרת ועל כן ברצוני להודות לעובדים המסורים, לקהל לקוחותינו הנאמנים מרחבי הארץ ולתושבי העיר כרמיאל".

לפני 12 שנים פתחו בני הזוג את ארט דה קוקו, שייחודה בשילוב של מסעדה חלבית עם חנות שוקולד איכותי. השוקולטיירית מיכל להב העוסקת בשוקולד מזה 16 שנים, למדה אצל שוקולטיירים ידועים בארה"ב, בלגיה ושוויץ. מיכל החלה ביצירת פרלינים וטראפלס בבית הוריה בראש-פינה ולאט לאט הבית הפך קטן מלהכיל את כמות המוצרים, ומיכל ואיתן הקימו בראש פינה את "שוקולד קפה" שזכה להצלחה, ביקוש גבוה וסיקור תקשורתי נרחב. החלטתם להתרחב לבית קפה הכולל גם מסעדה הובילה להצלחה כלכלית, בניגוד לטענות ששמעו כי מדובר "בהתאבדות עסקית". יתרה מזאת, המקום סייע ומשך לכרמיאל מותגים, חנויות ועסקים רבים, שתרמו לפיתוח האזור.

ארט דה קוקו שילב מפעל לייצור מטעמי שוקולד, חנות מפעל, בית קפה ומסעדה חלבית. המיומנות המקצועית והיצירתיות של השקולטיירית מיכל להב הובילה למגוון מתחדש של כ-100 סוגי טראפלים ופרלינים כגון: פרלין חמוציות, פרלין דומדמניות ומרציפן, פרלין תפוחים וליקר קואנטרו, טראפל קפה ג'מאייקה וטראפל קקאו-גאנה. בנוסף, הוצעו ללקוחות אריזות של אגוזים ושקדים מצופים שוקולד, 40 סוגי עוגיות, מגוון מרציפנים, מרמלדות מפירות ומעל-60 סוגי מנות אחרונות שהוצגו בוויטרינה שאורכה 15 מטר, חומרי שוקולד איכותיים, מארזי מתנות ועוד.

שתפו

כתבה מעניינת:

חורשת קובי שרידי מדורה

ונדליזם ומדורות בחורשת קובי

גימלאים במועדון הפטאנק מתלוננים על הרס של מסלולים והדלקת אש בחורשה שבהם נוהגים לשחק: ״נס …


2 תגובות

  1. מדוע הם לא מכרו את המסעדה? העסק שווה מילונים. מי מוותר על אפשרות שכזו למכור? מעניין האם היו בחובות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable