Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572350029:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 34330
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_elementor_controls_usage] => Array
        (
            [0] => a:0:{}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 344
        )

)
פיצה עם שוליים ממולאים מאסטר שף. צילום שני הלוי
צילום: שני הלוי

פיצה ים תיכונית עם שוליים ממולאים

שתפו

יצא לכם להיתקל בפיצריות בתמונה מפתה של פיצה עם שוליים ממולאים בגבינה ואמרתם לעצמכם, ״כזו אני רוצה״? אז הנה – מתכון מגרה במיוחד להכנת פיצה בעלת שוליים ממולאים… באדיבות המותג מאסטר שף.

מרכיבים:

בצק:

500 גרם (3.5 כוסות + 1 כף) קמח

25 גרם (1/2 קובייה) שמרים טריים, או 1 כף שמרים יבשים

320 מ"ל (1/3 1 כוסות) מים פושרים

1 כפית סוכר

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח

רוטב ומילוי:

400 גרם עגבניות מרוסקות

2 כפות רסק עגבניות

1 כפית אבקת שום (אופציונלי)

1/2 כפית אורגנו יבש

1/4 כפית מלח

250 גרם מוצרלה מגורדת

200 גרם בייבי מוצרלה

1 עגבנייה, חתוכה לפלחים

1 פלפל גמבה ירוק, חתוך לרצועות דקות

1 חופן זיתים שחורים מגולענים

שמן זית ומלח ים אטלנטי

עלי בזיליקום

אופן הכנה:

  • מכינים את הבצק: מכניסים את כל חומרי הבצק, למעט המלח, לקערת מיקסר עם וו לישה, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל עוד דקה. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • מחלקים את הבצק שתפח ל-2 חלקים, לשים ומוציאים את האוויר. משאירים חלק אחד מכוסה, ואת החלק השני מגלגלים לנחש וחותכים ל-30 חלקים.
  • משמנים קלות את הידיים, משטחים חתיכת בצק, מניחים במרכזה כדור מוצרלה וסוגרים היטב לכדור קטן. ממשיכים עם יתר הבצק.
  • מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • מרדדים את החלק השלם של הבצק ששמרנו לעיגול בעובי 3-4 מ"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מסדרים את הכדורים בשוליים עם התפר כלפי מטה.
  • מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, אבקת השום, האורגנו והמלח.
  • יוצקים את הרוטב במרכז הפיצה ומורחים בעזרת כף. מגיעים עד לכדורים. מברישים את הכדורים במעט שמן זית.
  • מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות ואופים כ-15-20 דקות, או עד שהפיצה מזהיבה. מברישים את השוליים שוב במעט שמן זית. מפזרים את הבזיליקום ומגישים.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *