צפו בתיעוד ממצלמות הגוף של השוטרים, אשר הגיעו לפזר חבורת אנשים שבילתה בפארק בכפר דיר אל אסד ליד כרמיאל
מערכת פורטל זהר.נט
כך זה נראה כששוטרים מגיעים לפארק בדיר אל אסד ומפזרים חבורת אנשים המתקהלת במקום. צפו בתיעוד ממצלמות הגוף של השוטרים.
שוטרי משטרת ישראל שהגיעו במסגרת פעילות לפארק, הנמצא בכפר הסמוך לכרמיאל, הבחינו במספר התקהלויות של אנשים, אשר ישבו ועישנו נרגילות יחד וחלק שישבו וערכו פיקניק וזאת בניגוד לקבוע בצו בריאות העם.
שוטרי משטרת ישראל הסבירו למבלים, כי עליהם לפזר את ההתקהלות וזאת בהתאם לקבוע בצו בריאות העם. בנוסף הסבירו להם השוטרים את משמעותן של ההנחיות, את החשיבות של הציות להן וכן גם את ההשלכות הפליליות לאי הציות. עם שמע הסברם של השוטרים נענו המבלים ועזבו את המקום לביתם.
מהמשטרה נמסר כי על הציבור "להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות, שכן אי קיומן משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הנגיף והתפשטותו בישראל. לצד ביצוע כלל המשימות המוטלות לפתחה של המשטרה בהקשר של הביטחון השוטף, אכיפת החוק ושמירת הסדר הציבורי, משטרת ישראל תמשיך לסייע למשרד הבריאות במאמץ האכיפה למניעת התפשטות הנגיף ככל שיידרש, הכול במטרה לשמור על שלום הציבור ובריאותו".