Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278213:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 29295
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פלאפל שעושים קצת אחרת| פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => פלג בכור | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => פלאפל
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% פלאפל שעושים קצת אחרת
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוטפלאפון- 054-6242599
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 54
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 605
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% פלאפל שעושים קצת אחרת
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוטפלאפון- 054-6242599
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => פלאפל
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => פלאפל שעושים קצת אחרת| פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => פלג בכור | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
פלאפל פלג בכור 2019-05

פלאפל שעושים קצת אחרת

שתפו

פלג בכור מוקטן 2019

פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10

מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט

פלאפון- 054-6242599

 

טעם של עוד

כשבא לבשל משהו עממי, אך עם נגיעות אחרות, פלאפל הוא בדיוק המתכון שכדאי להכין, טעים, חם עם נגיעות של ירוק.

פלאפל הוא שלנו (לפחות בתחושה), קל להכנה ותמיד כיף לאכול

הוא מתאים לאירוח של ארוחה קלה.

אז תוסיפו חומוס, ירקות, פיתות כדי לנגב… צ׳יפס…

מתכונים טעימים נוספים של פלג בכור:

פלאפל נבטוטים

המצרכים:

300 גרם (נספק קטן) של נבטוטים " עלעלים רעננים"

צרור כוסברה קצוץ

מלח ,פלפל

בצל שלם חתוך

5 שיני שום קלופים

חצי  כפית אבקת אפייה

שמן עמוק לטיגון

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים יחד (למעט אבקת אפייה) במעבד מזון ומפעילים עד להיווצרות עיסה חלקה

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומעט פלפל סודני חריף(לא חייב)

עשר דקות לפני הטיגון מוסיפים אבקת אפייה(לא בפסח) מערבבים ומטגנים בשמן עמוק בעזרת כף פלאפל מיוחדת

לשי לב שהשמן לא יהי חם מידי שהפלאפל ישרף מבחוץ ויישאר "חי" מבפנים , אבל שירתח!!!

"ולנו יש פלאפל, עם הרבה הרבה הרבה נבטוטים"

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *