פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.
מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט
פלאפון- 054-6242599
טעם של עוד
כשבא לבשל משהו עממי, אך עם נגיעות אחרות, פלאפל הוא בדיוק המתכון שכדאי להכין, טעים, חם עם נגיעות של ירוק.
פלאפל הוא שלנו (לפחות בתחושה), קל להכנה ותמיד כיף לאכול
הוא מתאים לאירוח של ארוחה קלה.
אז תוסיפו חומוס, ירקות, פיתות כדי לנגב… צ׳יפס…
מתכונים טעימים נוספים של פלג בכור:
פלאפל נבטוטים
המצרכים:
300 גרם (נספק קטן) של נבטוטים " עלעלים רעננים"
צרור כוסברה קצוץ
מלח ,פלפל
בצל שלם חתוך
5 שיני שום קלופים
חצי כפית אבקת אפייה
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים יחד (למעט אבקת אפייה) במעבד מזון ומפעילים עד להיווצרות עיסה חלקה
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומעט פלפל סודני חריף(לא חייב)
עשר דקות לפני הטיגון מוסיפים אבקת אפייה(לא בפסח) מערבבים ומטגנים בשמן עמוק בעזרת כף פלאפל מיוחדת
לשי לב שהשמן לא יהי חם מידי שהפלאפל ישרף מבחוץ ויישאר "חי" מבפנים , אבל שירתח!!!