בית / Fun / אוכל / מתכונים / פסטה ורודה
ברילה פסטה ורודה עם רוטב פסטו ירוק צלם: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

פסטה ורודה

פסטה ורודה היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית, או כמנה מיוחדת במיוחד לאירוח. מותג הפסטה ברילה מעניק לנו מתכון של פסטה ורודה עם רוטב פסטו.

מצרכים:
1/2
חבילה פסטה
2
סלקים
מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):
2
חבילות עלי בזיליקום
4
שיני שום, קלופות
1/2
כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2
כוס צנוברים, קלויים
1/2
כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

– ניתן להשתמש גם ברוטב פסטו קנוי.

להגשה:
עלי בזיליקום
גבינת פרמזן, מגורדת דק

אופן הכנה:
מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.
טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.
פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

שתפו

כתבה מעניינת:

פוקאצ'ה עם מיקס גבינות

פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.  מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable