עליון + תחתון 1
בית / המגזין / אוכל / מתכונים / פסטה ורודה
מאמרים עליון 3
מאמרים עליון 1
מאמרים עליון 2
ברילה פסטה ורודה עם רוטב פסטו ירוק צלם: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

פסטה ורודה

מאמרים עליון 3
מאמרים עליון 1
מאמרים עליון 2

פסטה ורודה היא חגיגה לעיניים ולחך, מתאימה כמנה מושלמת לארוחה משפחתית, או כמנה מיוחדת במיוחד לאירוח. מותג הפסטה ברילה מעניק לנו מתכון של פסטה ורודה עם רוטב פסטו.

מצרכים:
1/2
חבילה פסטה
2
סלקים
מלח

לרוטב פסטו (ישאר לכם ממנו לעוד מנות):
2
חבילות עלי בזיליקום
4
שיני שום, קלופות
1/2
כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2
כוס צנוברים, קלויים
1/2
כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק

מאמרים באמצע 3
מאמרים באמצע 1

– ניתן להשתמש גם ברוטב פסטו קנוי.

להגשה:
עלי בזיליקום
גבינת פרמזן, מגורדת דק

אופן הכנה:
מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.
טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
מרתיחים את הרוטב הורוד וממליחים. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.
פסטו: טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה, מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

מאמרים תחתון 2
מאמרים תחתון 1
שתפו

כתבה מעניינת:

סופגניות טבעוניות בניחוח וניל מאת אלפרו. צילום אסף לוי

סופגניות טבעוניות בניחוח וניל

המותג אלפרו משקאות מהצומח, מציג לכבוד חג החנוכה מתכון לסופגניות טבעוניות, קטנות ומפנקות. הסוד: מעדן וניל אלפרו. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עליון + תחתון 3

3 פופ אפ

SHOP NOW
close-link