רעבים? אם יש מקום אחד שמתאים לכם להיות באותו הרגע זה ללא ספק צחי קבבצ׳ה במדרחוב בכרמיאל שמתמחה בקבבים מדהימים שכמותם לא טעמתם מעולם
מאת גיל דובריש
אם יש משהו שאני אוהב לאכול זה קבב טעים… עסיסי, מתובל כמו שצריך, במידת העשייה המתאימה. חברים, אם גם אתם מרגישים כך, יש לנו בשורה טובה עבורכם – לאחרונה נפתחה בכרמיאל מסעדת צחי קבבצ׳ה. לומר לכם את האמת? נדלקנו והתמכרנו מיד!
את צחי קבבצ׳ה בשדרות קק״ל (המדרחוב), הקים ופתח אלכס בריגורנקו. אלכס, כרמיאלי משנת 1993, עזב את העיר אחרי שסיים את שירותו הצבאי והחל לעבוד ברשת המסעדות צחי בשרים במרכז הארץ. הוא התחיל כשליח, התקדם וטיפס בסולם התפקידים עד שהפך להיות אחמ״ש ובשנים האחרונות שימש כמנכ״ל הרשת! אחרי 7 שנים החליט להגשים חלום ולפתוח מסעדה משלו, כאן בכרמיאל. את הידע הרב שצבר והנסיון בתחום המסעדנות אפשר להרגיש בכול מילימטר במסעדת צחי קבבצ׳ה. האיש יודע מה הוא עושה.
התפריט של צחי קבבצ׳ה מגוון וכולל שניצלים, חזה עוף, מרגז ועוד, אבל ההתמחות של המסעדה, ועל כך מעיד שמה, הוא קבבים. הבשר מגיע ישירות מהספק הראשי של רשת צחי בשרים. המתכון הוא של אלכס, את הטחינה של הבשא ואת התיבול הוא עושה בעצמו במקום, בכל יום מחדש. רשימת המרכיבים המדוייקת ואופן ההכנה נשמרים בקפדנות בסוד – והתוצאה היא קבב שכמותו לא טעמתם אף פעם.
״המטרה שלנו היא לתת לתושבים בכרמיאל אפשרות לאכול אוכל טעים וטוב, במחירים עממיים״ מסביר אלכס את הקונספט. ״מחיר המנות במסעדה מתחיל ב-30 שקלים, יש לנו ארוחה עסקית שכוללת מנה בבגט עם צ׳יפס ושתיה ב-40 ש״ח. יש אפשרות לאכול בבגט, בפיתה או בצלחת. ניתן לשבת במקום, לקחת לדרך או להתקשר ולהזמין משלוח לכול רחבי העיר״.
בחודשיים שבהם המסעדה פתוחה, הכרמיאלים כבר התמכרו לטעם. ״הרבה לקוחות מגיבים ב-׳וואו׳ גדול כבר אחרי הביס הראשון״ מחייך אלכס, ״הבגטים שלנו נאפים במקום, הטריות שלהם ביחד עם הקבב המתובל בשילוב הסלטים הוא משהו שממכר, לקוחות רבים חוזרים שוב ושוב ומביאים איתם חברים ובני משפחה כדי שיטעמו גם הם״.
צחי קבבצ׳ה היא מסעדה כשרה בהשגחת הרבנות ובד״צ בית יוסף. המסעדה סגורה בימי שישי ושבת ומי שרוצה לטעום, חייב להגיע בימים ראשון עד חמישי בין השעות 11:00-23:00. למשלוחים חייגו 079-3002900. את ההבדל תטעמו כבר אחרי הביס הראשון!
צילומים: קובי פרידמן
(תוכן שיווקי)