בית / Fun / אוכל / מתכונים / קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה
קאפקייקס שוקולד קצפת ודובדבני אמרנה של מאסטר שף. צילום שני הלוי (3) (1)
צילום: שני הלוי

קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה

מערכת פורטל זהר הצפון

לרגל הוולנטיין דיי שחל בקרוב, קבלו מתכון שקל להתאהב בו קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה לערב רומנטי ומתוק במיוחד.

מרכיבים ל-12 קאפקייקס:

בצק:

170 גרם חמאה רכה

200 גרם (1 כוס) סוכר

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח תופח

70 גרם (1/2 כוס) קקאו

2 כפיות קורנפלור

קרם:

375 מ"ל (1/2 1 מיכלים) שמנת מתוקה

1 קופסה פודינג וניל עם גרגירי וניל

4 כפות אבקת סוכר, או לפי הטעם

קישוט:

12 דובדבני אמרנה

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  • מכינים את הבצק: מקציפים את החמאה והסוכר במשך 5 דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים להקציף, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו והקורנפלור ומערבבים עד שמתקבל בצק עבה.
  • מניחים כ-2 כפות של הבצק בכל שקע ובעזרת האצבעות משטחים אותו למעין קערות.
  • אופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהקערות נאפות ומתייצבות.
  • מצננים בתוך התבנית ולאחר מכן מקררים לגמרי על הרשת. אם השקע בתוך הקערות לא מספיק בולט, מדגישים אותו בעזרת לחיצת תחתית כוס קטנה.
  • מכינים את הקרם: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, הפודינג ואבקת הסוכר ומקציפים במהירות בינונית עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
  • מזלפים תלוליות קרם גבוהות בתוך שקעי הקאפקייקס, מקשטים בדובדבני האמרנה ומגישים.

יום אהבה שמח!

באדיבות המותג מאסטר שף

שתפו

כתבה מעניינת:

חדשות כרמיאל

הכל תותים

פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.  מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

SHOP NOW
close-link
//set menu items with childrens to be clickable