פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10
בית / המגזין / אוכל / מתכונים / קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה
ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26
קאפקייקס שוקולד קצפת ודובדבני אמרנה של מאסטר שף. צילום שני הלוי (3) (1)
צילום: שני הלוי

קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה

ארט דה ג׳לטו באנר עליון 2018-12-26

מערכת פורטל זהר הצפון

לרגל הוולנטיין דיי שחל בקרוב, קבלו מתכון שקל להתאהב בו קאפקייקס שוקולד עם קצפת ודובדבני אמרנה לערב רומנטי ומתוק במיוחד.

מרכיבים ל-12 קאפקייקס:

בצק:

170 גרם חמאה רכה

200 גרם (1 כוס) סוכר

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

175 גרם (1/4 1 כוסות) קמח תופח

70 גרם (1/2 כוס) קקאו

2 כפיות קורנפלור

קרם:

375 מ"ל (1/2 1 מיכלים) שמנת מתוקה

1 קופסה פודינג וניל עם גרגירי וניל

4 כפות אבקת סוכר, או לפי הטעם

קישוט:

12 דובדבני אמרנה

אופן הכנה:

  • מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  • מכינים את הבצק: מקציפים את החמאה והסוכר במשך 5 דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים להקציף, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח, הקקאו והקורנפלור ומערבבים עד שמתקבל בצק עבה.
  • מניחים כ-2 כפות של הבצק בכל שקע ובעזרת האצבעות משטחים אותו למעין קערות.
  • אופים בין 10 ל-12 דקות, או עד שהקערות נאפות ומתייצבות.
  • מצננים בתוך התבנית ולאחר מכן מקררים לגמרי על הרשת. אם השקע בתוך הקערות לא מספיק בולט, מדגישים אותו בעזרת לחיצת תחתית כוס קטנה.
  • מכינים את הקרם: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את השמנת, הפודינג ואבקת הסוכר ומקציפים במהירות בינונית עד שמתקבל קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
  • מזלפים תלוליות קרם גבוהות בתוך שקעי הקאפקייקס, מקשטים בדובדבני האמרנה ומגישים.

יום אהבה שמח!

באדיבות המותג מאסטר שף

שתפו

כתבה מעניינת:

עוגיות פיצוחים. צילום פינטרס (1)

עוגיות פיצוחים וחטיף ללא מאפה

שני מתכונים לט״ו בשבט של השף מוטי אזולאי ממלון רימונים גלי כנרת ט"ו בשבט הוא …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פיט סטפ פרו באנר עליון 2018-10

SHOP NOW
close-link