אחמד דבאח, הח"כ לשעבר וראש מועצת דיר אל אסד כיום, הודיע על הקרן באירוע לציון יום הולדתו ה-70 בהשתתפות בכירי המשק והרשויות המקומיות. צפו בראש העיר כרמיאל משה קונינסקי מברך את דבאח
אחמד דבאח, אבו פאדי, ראש מועצת דיר אל אסד ובעלי רשת "סאלח דבאח ובניו" חגג את יום הולדתו ה-70 לצד 1500 בני משפחה, חברים ואנשי ציבור רבים באולמי פאשא – פאלאס במתחם דבאח מול דיר אלאסד. במהלך האירוע הכריז אבו פאדי כי קבוצת דבאח מקימה קרן סיוע שתתן מענה בתחומי בריאות, רווחה, חינוך ועוד. הקמת הקרן החדשה היא המשך ישיר לפעולות של קבוצת דבאח למען החברה הישראלית בכל ימות השנה.
בחגיגות יום ההולדת הגיעו לברך ולחגוג ראש עיריית כרמיאל, משה קונינסקי, ח"כ מנסור עבאס, מוואפק טריף – המנהיג הרוחני של העדה הדרוזית בישראל, אנשי דת מכל הדתות ועוד. גם יו"ר מרכז השלטון המקומי בישראל, חיים ביבס, שלא יכול היה להגיע, שלח ברכה מצולמת. כל המוזמנים קיבלו בסוף האירוע את הספר "ממעורת האריה" על חייו ופועלו של אבו פאדי.
משפחת דבאח: "אנו רואים חשיבות עליונה בקידום החברה הישראלית בכל תחום אפשרי. נמשיך לפעול, כפי שעשינו לאורך המלחמה ובכלל, בכל הכלים העומדים לרשותנו כדי לתרום ולסייע במגוון תחומים לקידום אחדות, חיים טובים יותר והזדמנויות אמיתיות לכלל השכבות באוכלוסיה. זאת מטרה עליונה בחשיבותה מבחינתנו".
צילומים באדיבות קבוצת דבאח: