Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1676379655:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 50794
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => קינוח לולנטיין
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% קינוח לולנטיין: כי שוקולד אוכלים בשניים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => לרגל הוולנטיין, הינה קינוח שוקולדי מפתה לשניים: שיפודי בננה ושוקולד מריר, באדיבות  הדיאטנית הקלינית תמר ידין. המתכון ל-4 מנות
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 46
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 1
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | קינוח לולנטיין: כי שוקולד אוכלים בשניים
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכונים
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 107
        )

)
קינוח שוקולדי ליום אהבה צילום להמחשה יחצ
צילום להמחשה: יח״צ

קינוח לוולנטיין: כי שוקולד אוכלים בשניים

שתפו

לרגל הוולנטיין, הינה קינוח שוקולדי מפתה לשניים: שיפודי בננה ושוקולד מריר, באדיבות  הדיאטנית הקלינית תמר ידין, יועצת לחברת הרבלייף.

המתכון ל-4 מנות:

רכיבים:

4 כפיות של חמאת בוטנים או חמאת שקדים

בננה גדולה, פרוסה ל-12 פרוסות עגולות

4 שיפודי עץ

1/2 כוס של שוקולד מריר 72% קקאו ומעלה, מומס

2 כפות של שקדים קלויים, טחונים קלות במעבד מזון

הוראות הכנה:

  1. סדרו את 12 חתיכות הבננה על ארבעת השיפודים, כך שעל כל שיפוד יהיו 3 חתיכות בננה.
  2. זלפו על חתיכות הבננה מכל צידיהן חמאת בוטנים או שקדים.
  3. הניחו את השוקולד המומס בקערה וטבלו את שיפודי הבננה בקערת השוקולד. שימו לב, כי השיפודים טבולים בשכבת שוקולד דקה.
  4. פזרו את שבבי השקדים הקלויים מעל השוקולד, כך שיהיו בפריסה שווה סביב השיפודים מכל הצדדים.
  5. הניחו בתבנית את ארבעת השיפודים והקפיאו למשך 30 דקות, עד שהבננה והשוקולד יתקשו.

ערכים תזונתיים: (למנת שיפוד)

קלוריות: 153

שומן: 9 גר'

חלבונים: 3 גר'

פחמימות: 17 גר'

  • התמונה להמחשה בלבד

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *