Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1547999810:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 25746
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:11:"disable_ads";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => ללא גלוטן
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | מתכונים ט״ו בשבט | אוכל |
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מתכון להכנת לטרין תמרים ואגוזים - קינוח חגיגי שמתאים לט״ו בשבט ולכל ימות השנה | קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | מתכונים ט״ו בשבט | אוכל |
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 62
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2019-01-20
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 238
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | מתכונים ט״ו בשבט | אוכל |
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => מתכון להכנת לטרין תמרים ואגוזים - קינוח חגיגי שמתאים לט״ו בשבט ולכל ימות השנה | קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | מתכונים ט״ו בשבט | אוכל |
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => ללא גלוטן
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => קינוח ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
קפה ביגה לטרין תמרים ואגוזים צילום שטרסטוק (1)
צילום: שאטרסטוק

קינוח ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים

שתפו

מתכון להכנת לטרין תמרים ואגוזים – קינוח חגיגי שמתאים לט״ו בשבט ולכל ימות השנה.

כמות להכנת 60 עוגיות

המרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 גרם שומשום קלוי

אופן ההכנה:

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקרור ולהגיש..

באדיבות רשת קפה ביגה

כתבה מעניינת:

שתיין צילום אילוסטרציה: Pixabay

קמצן, מתלהב או חבר אמת: איזה סוג של שתיין אתה?

שתפוכמו חבר אמת, אלכוהול תמיד נמצא שם: כשעצוב, כששמח, במסיבה הכי שווה ובאירוע המרגש ביותר. …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *