מאת גיל דובריש
נס גדול במוצ"ש בכרמיאל: נהג רכב פרטי עלה על אי תנועה באחד המקומות הסואנים בעיר, הפיל את אחד הרמזורים ורק אז נעצר. הנהג נפצע באורח קל, למרבה המזל לא היו אנשים נוספים במקום ונמנעה פגיעה קשה הרבה יותר.
הנהג, צעיר כבן 20, תושב כרמיאל, הגיע ככל הנראה במהירות רבה לכיוון כיכר האיריסים, בין קניון לב כרמיאל למדרחוב. מסיבות לא ברורות, הוא איבד שליטה על ההגה, עלה על אי התנועה תוך שהוא מתנגש ומפיל בעוצמה את אחד הרמזורים בצומת ותמרור נוסף. למזלו של הנהג, כריות האוויר שנפתחו ברכב הצילו אותו מפגיעה קשה. הוא נפצע באורח קל, טופל במקום על-ידי צוותי רפואה ופונה בהמשך למרכז הרפואי לגליל (בית החולים) בנהריה. לרכב נגרם נזק כבד.
המקום שבו אירעה התאונה, משמש הולכי רגל החוצים את הכביש במעברי החצייה בין הקניון לבין המדרחוב, ואולם למרבה המזל עקב השעה המאוחרת, תנועת האנשים באזור הייתה דלילה. לא היו נפגעים נוספים.
עוברי אורח שהיו במקום סיפרו כי שמעו רעש חזק מאוד של חריקת בלמים בשעה שהנהג ניסה לבלום.