לטענת הקשישה, המתחזה פרץ בכוח לדירתה לאחר שפתחה את הדלת וגנב סכום כסף גדול ורכוש. החשוד נתפס
מאת גיל דובריש
קשישה תושבת כרמיאל התלוננה הבוקר (יום רביעי) כי חשוד שפרץ לביתה בכוח, שדד אותה ונמלט.
הקשישה הזעיקה את המשטרה ודיווחה כי החשוד נכנס לביתה באמתלה של שליח מטעם חברת סלולר. לטענתה, כאשר פתחה את הדלת הוא דחף אותה בכוח, נכנס לתוך הדירה וגנב לנגד עיניה סכום כסף ורכוש ונמלט במהירות מהמקום. האישה המבועתת, התעשתה והתקשרה למוקד המשטרה.
בעקבות התיאור שמסרה הקשישה נערכו סריקות בשכונת המגורים הסמוכה למקום מגוריה של המתלוננת, לאחר זמן קצר הצליחו השוטרים לאתר גבר כבן 41, תושב כרמיאל, שענה על התיאור, לטענת המשטרה, ברשותו נמצאו פריטים דומים לאלו שנגנבו בבוקר. הוא נתפס והובא לחקירה בתחנת המשטרה.
עורך הדין תומר בן-חמו המייצג את החשוד מטעם הסנגוריה הציבורית, אומר כי מרשו מכחיש כל קשר לאירוע המיוחס: "מרשי טוען בלהט כי הוא לא קשור לכך. בניגוד לטענה הנזכרת בכתבה, לא נתפס ברשותו כל רכוש הקשור לעבירה. אנחנו מצרים על כך שהמשטרה מדליפה פרטים מתוך החקירה, בניגוד לדין".
עם הניסיון שלי עם משטרת כרמיאל מזל שלא עצרו את הקשישה… 🙁