רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

שתפו

מתכון חגיגי לשולחן הסוכהרוסטביף סינטה עם רכז רימונים. כדאי להצטייד במד חום למדידת הנתח הצלוי

רכיבים:

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

חצי כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ-40 דקות.

5. מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

6. יש לכם מד חום? כשתמדדו במרכז הנתח 55 מעלות, מוציאים ומניחים ל-20 דקות לפני הפריסה.

7. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|

באדיבות רשת טיב טעם

כתבה מעניינת:

שבועות קסדיות אוכמניות וגבינת ברי צילום טקה סטודיו

אם אין לחם, תאכלו גבינות: מתכונים לחג השבועות

שתפומערכת פורטל זהר.נט אחרי עונת ה"על האש" והמנגלים, הגיע הזמן לאזן את זה עם קצת …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.