מתכון חגיגי לשולחן הסוכה – רוסטביף סינטה עם רכז רימונים. כדאי להצטייד במד חום למדידת הנתח הצלוי
רכיבים:
1.5 ק"ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
חצי כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ-40 דקות.
5. מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.
6. יש לכם מד חום? כשתמדדו במרכז הנתח 55 מעלות, מוציאים ומניחים ל-20 דקות לפני הפריסה.
7. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.
מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|
באדיבות רשת טיב טעם