רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

שתפו

מתכון חגיגי לשולחן הסוכהרוסטביף סינטה עם רכז רימונים. כדאי להצטייד במד חום למדידת הנתח הצלוי

רכיבים:

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

חצי כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

3. מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה. מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מעבירים לתנור וצולים כ-40 דקות.

5. מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

6. יש לכם מד חום? כשתמדדו במרכז הנתח 55 מעלות, מוציאים ומניחים ל-20 דקות לפני הפריסה.

7. פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

מתכון: סבינה ולדמן | צילום: רונן מנגן | סגנון: אינה גוטמן|

באדיבות רשת טיב טעם

כתבה מעניינת:

כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר עם תירס. צילום נמרוד סונרס

כדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס

שתפומערכת פורטל זהר.נט הנה מתכון משגע לכדורי אורז מטוגנים במילוי בשר ותירס, מנה מיוחדת וטעימה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.