Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1662390100:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 49875
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2022-09-05
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2678
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => יין
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => שתהיה שנה משובחת כיין: טיפים לבחירת יין לשולחן החג
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => מערכת פורטל זהר.נט. מארחים את ארוחת החג ומתלבטים איזה יין להגיש?מומחי מחלקת היין בטיב טעם, מעניקים טיפים ועצות שחשוב לדעת לפני רכישת יין:
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 20
        )

    [_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes] => Array
        (
            [0] => 2
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | שתהיה שנה משובחת כיין: טיפים לבחירת יין לשולחן החג
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => פודיז
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 111
        )

)
טיב טעם מחלקת יין צילום אסף לב
צילום: אסף לב

שתהיה שנה משובחת כיין: טיפים לבחירת יין לשולחן החג

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

מארחים את ארוחת החג ומתלבטים איזה יין להגיש?

מומחי מחלקת היין בטיב טעם מעניקים טיפים ועצות שחשוב לדעת לפני רכישת יין:

  • כלל ראשון וחשוב, יש להקפיד על אחסון נכון של בקבוקי היין בבית ועד לפתיחתם יש לאחסנם בשכיבה במקום חשוך וקריר.
  • לפני רכישת יינות לבנים יש להקפיד לרכוש מהבציר האחרון, ניתן לראות על גבי תוית היין.
  • יינות אדומים – מומלץ להתייעץ עם מומחה יינות בחנות.
  • לא מומלץ לטלטל את היין יתר על המידה לאחר רכישתו.
  • אין להשאיר את היין ברכב לאחר רכישתו, מאחר והיין מושפע מהטמפרטורה החמה ברכב.
  • יינות מומלץ לשמר במקרר יינות.
  •  אם נשאר יין בבקבוק לאחר הפתיחה והשתיה – יש לאטום את היין בחזרה באמצעות פקק השעם או פקקי וואקום ולשמר במקרר למשך יומיים לכל היותר.
  •  הטמפרטורה המתאימה לאחסון יין בבית היא בין 16 ל-18 מעלות צלזיוס.
  • רצוי להשתמש בכוס יין עגולה עשויה זכוכית שקופה או קריסטל. מומלץ לשתות יין לבן מכוס בעלת מפתח צר יותר ויין אדום מכוס מפתח רחב יותר.
  • כמות היין שנמזגת היא עד כמחצית הכוס.
  • כדי למצות את ההנאה מהיין, יש לפתוח את פקקי היין ביינות האדומים כשעה לפני הארוחה על מנת לפתוח את היין ולקבל את מלוא הטעמים. לאחר המזיגה יש לערסל אותו מעט בכוס, להריח, לשאוב הנאה מהארומה וללגום. ביינות הלבנים אין צורך לפתוח כשעה לפני הארוחה.

כתבה מעניינת:

דגים מתכון

טיפים להכנת דגים והמלצה למתכונים טעימים

שתפומערכת פורטל זהר.נט דגים הם מרכיב חיוני בתזונה בריאה, המספקים מקור עשיר לחלבון, חומצות שומן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *