פד קפאו. צילום דן פרץ
פד קפאו. צילום דן פרץ

תאילנדי טבעוני: פאד קפאו

שתפו

מערכת פורטל זהר.נט

בא לכם תאילנדי? קבלו מתכון להכנת תבשיל פאד קפאו, מנה טבעונית, קלילה וטעימה מהמטבח האסייתי.

מרכיבים:
250
גרם אורז מבושל
2
כפות שמן
60
גרם בצל סגול
2
סלייסים של צילי ירוק חריף
113
גרם בשר טבעוני
60
גרם טריאקי
חופן כוסברה קצוצה
1
ביצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
20
גרם בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

יוצקים שמן על מחבת חמה
מטגנים במחבת 60 גרם בצל סגול
מטגנים במחבת 2 סלייסים של צ'ילי ירוק חריף
מטגנים במחבת 113 גרם בשר טבעוני טחון
מקפיצים הכל יחד במחבתלקראת סוף ההקפצה מוסיפים 60 גרם טריאקי וחופן של כוסברה קצוצה.

מטגנים ביצת עין.

סידור המנה:

מסדרים על צלחת הגשה צד אחד אורז חם, ובצד השני את הבשר הטבעוני המתובל ובאמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה.
סגירה מעל ביצת העין של פלפל שחור גרוס, מלח גס, ובצל ירוק קצוץ.

באדיבות השף הראשי של רשת קפה גרג

כתבה מעניינת:

בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס. צילום: Teka Studio

הלילה הזה כולו בריאות: מתכונים יצירתיים ובריאים לשולחן הסדר

שתפומערכת פורטל זהר.נט לצד ביעור חמץ והחבאת אפיקומן, יש מנהג חג לא רשמי – פתיחת …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.