מתכון קל וטעים לפסטה עגבניות שילדים אוהבים – ויכולים אפילו להכין בעצמם.
מרכיבים:
200 גר פסטה ספגטי
4 עגבניות
2 שיני שום כתוש
מלח לפי טעם
חצי כפית סוכר
קופסת רסק עגבניות
אופן הכנה לפסטה:
– להרתיח סיר מים עם כף מלח
– להוסיף את הפסטה למים
– בישול של 7 דקות
– להוציא את הפסטה למסננת, להוסיף כף שמן ולערבב את הפסטה– לשים בצד
אופן הכנה:
– שמים בסיר כף שמן זית
– מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות
– קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת
– מוסיפים חצי כפית סוכר
– מוסיפים חצי כפית מלח
– מבשלים על אש נמוכה 20 דקות
– מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
– מוסיפים 10 כפות מים
– טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך
מומלץ להוסיף 3-4 עלי בזיליקום לרוטב
שופכים את הפסטה לסיר הרוטב ומבשלים כ-5 דקות