עוגת דבש קרמבל תפוחים צילום: גל פוני
צילום: גל פוני

תפוח בדבש. בקרמבל

שתפו

מתכון לעוגת דבש קרמבל תפוחים לראש השנה מבית שף ניסים (יעקב) לויהשף הרשתי של רשת מלונות רימונים

עוגת דבש הינה אחד מהסממנים הבולטים ביותר של ראש השנה ו(כמעט) בכל בית בישראל, מוגשת עוגת הדבש על שולחן החג ותופסת את מקומה המכובד. לכל משפחה יש את מתכון עוגת הדבש המסורתית שלה. רשת מלונות רימונים, מתכבדת להגיש לכבוד ראש השנה תשע"ט וחגי תשרי את מתכון עוגת הדבש קרמבל תפוחים של הרשת, אותו יצר והגה השף הרשתישף ניסים (יעקב) לוי.

החומרים

1/2 כוס דבש

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס תה חזק שעשוי מ-2 תיונים לפחות

1/3 כוס שמן

3 ביצים

1/4 כוס קמח תופח

1/2 כפית קקאו כהה

קמצוץ סודה לשתייה

גרידה מקליפת לימון אחד,

קינמון, ציפורן

50 גרם קוביות תפוחים

אופן ההכנה

מערבבים במערבל דבש, שמן, סוכר, תה.

מוסיפים את הביצים.

מערבלים ומוספים את החומרים היבשים.

יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.

מערבבים את קוביות התפוחים עם מעט קמח מעורב בסוכר חום.

מפזרים מעל תערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום.

אפייה

אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו.

למתכונים טעימים נוספים ליחצו כאן>>>

כתבה מעניינת:

חגיגת קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה צילום אפיק גבאי (1)

קונצילה ריגטה – איטלקית 100%

שתפומתחשק לכם איטלקית 100% על הצלחת? קבלו מתכון של פסטה קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.