Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278320:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 27402
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => אוזני המן במילוי שאתם אוהבים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => מתכון לפורים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => אוזני המן
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% אוזני המן במילוי שאתם אוהבים | פורים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => חג פורים בפתח, רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון עשיר וייחודי של אוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 74
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 236
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => %title% %page% %sep% %sitename% אוזני המן במילוי שאתם אוהבים | פורים
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => חג פורים בפתח, רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון עשיר וייחודי של אוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד
        )

    [rank_math_focus_keyword] => Array
        (
            [0] => אוזני המן
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => אוזני המן במילוי שאתם אוהבים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => מתכון לפורים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

)
קפה ביגה אוזני המן צילום Shutterstock
צילום: Shutterstock

אוזני המן במילוי שאתם אוהבים

שתפו

חג פורים בפתח, רשת בתי הקפה ביגה חולקת מתכון עשיר וייחודי של אוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד.

מתכון אוזני המן

חומרים לבצק:

420 ג׳ קמח לבן

200 ג׳ חמאה רכה בטמפרטורת החדר

120 ג׳ אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

1 חלמון

1 כפית תמצית וניל אמיתית

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

הכנת הבצק:

מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת

בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

עיצוב ומילוי: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי חצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר של 8 ס"מ, מניחים כפית מילוי שאוהבים (שוקולד, תמרים, חלבה או פרג) במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.

אפיה:

מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה במרווחים של 2 סמ.

אופים כ 15 דקות עד הזהבה.

מצננים היטב וזורים אבקת סוכר בנדיבות. ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *