Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1632310822:25
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 25
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 47158
        )

    [_wp_old_date] => Array
        (
            [0] => 2021-09-22
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 2679
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => פורטל זהר.נט | איחוד ספרד: עוגת המלכים
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_focuskw] => Array
        (
            [0] => עוגה
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%% איחוד ספרד: עוגת המלכים
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => הספרדים אולי חלוקים בעניין העצמאות הקטלונית, אבל למרות חוסר ההסכמה והוויכוחים הרבים, יש דבר אחד עליו לעולם לא יוכלו הספרדים לחלוק: עוגת המלכים...
        )

    [_yoast_wpseo_linkdex] => Array
        (
            [0] => 48
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 140
        )

)
עוגת מלכים ספרדית. צילום יח״צ TEKA

איחוד ספרד: עוגת המלכים

שתפו

הספרדים אולי חלוקים בעניין העצמאות הקטלונית, אבל למרות חוסר ההסכמה והוויכוחים הרבים, יש דבר אחד עליו לעולם לא יוכלו הספרדים לחלוק: המתכון המנצח של עוגת המלכים…

מצרכים

עבור ההתפחה

– 50 גר' קמח לחם

– 30 גר' חלב דל

– 1 גר' שמרים טריים

עבור הבצק

– 160 גר' קמח לחם

– 30 גר' חלב עם קינמון וקליפת תפוז

– 1 ביצה

– 40 גר' סוכר

– 1 כף דבש

– 55 גר' חמאה

– 8 גר' שמרים טריים

– 1 כפית מי ורדים

– קליפה של 1/2 תפוז

– קמצוץ מלח

עבור הקישוט

– תפוזים מסוכרים

– שקדים קלופים וחתוכים

הוראות הכנה

– התסיסה צריכה להתבצע במהלך הלילה, לפני שתערבבו את כל המרכיבים ותניחו אותם במקרר מכוסים בנייר סופג.

– מזגו חלב עם קינמון וקליפת תפוז יחד וקררו.

– למחרת, ערבבו עם יתר מרכיבי הבצק, מלבד הסוכר והחמאה, ולושו שלוש פעמים, משך כל אחת כ-5 דקות.

– הוסיפו סוכר בכל אחת מ-3 הפעמים שתלושו, כל 5 דקות. הוסיפו מים קרים ולושו למשך כ-10 דקות נוספות.

– הבצק יתפח במשך שעתיים. לאחר מכן, לושו למשך כ-30 שניות וצרו מהבצק את הצורה העגולה של העוגה, בעלת חור גדול באמצע. תוכלו להשתמש בתבנית עגולה לביצוע החור במרכז.

–  הניחו לבצק לתפוח למשך מספר שעות. הברישו בעזרת ביצה חיה וקשטו באמצעות שקדים ותפוזים על כל העוגה.

– אפו למשך כ-20 דקות בחום 180ºC.

– כאשר העוגה מוכנה, תוכלו לחתוך לחצי ולמלא בקרם המוקצף.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *