אין כמו מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב רומנטית. המותג ברילה מציע מתכון למנה פשוטה וטעימה של פסטה טליאטלה עם תרד, פטה וקשקבל. תוסיפו בקבוק יין ויש לכם ערב רומנטי מושלם.
חומרים ל-4-5 מנות:
1 חבילה (500 גרם) טליאטלה
500 גרם עלי תרד
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
חצי צ׳ילי קצוץ (לא חובה)
200 גרם גבינת פטה מפוררת
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
מלח ופלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.
2. מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים.
ואל תשכחו את בקבוק היין…