Array
(
    [_edit_lock] => Array
        (
            [0] => 1572278389:5
        )

    [_edit_last] => Array
        (
            [0] => 5
        )

    [_thumbnail_id] => Array
        (
            [0] => 26109
        )

    [_wp_page_template] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [_adinserter_block_exceptions] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_ning_settings] => Array
        (
            [0] => a:1:{s:9:"allow_ads";s:1:"1";}
        )

    [tie_sidebar_pos] => Array
        (
            [0] => default
        )

    [tie_post_slider] => Array
        (
            [0] => 184
        )

    [_the_champ_meta] => Array
        (
            [0] => a:5:{s:7:"sharing";i:0;s:16:"vertical_sharing";i:0;s:7:"counter";i:0;s:16:"vertical_counter";i:0;s:11:"fb_comments";i:0;}
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-title] => Array
        (
            [0] => גלילות חציל בארבע גבינות מצופים פרורי קמח שקדים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [_yoast_wpseo_opengraph-description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [_yoast_wpseo_title] => Array
        (
            [0] => גלילות חציל בארבע גבינות מצופים פרורי קמח שקדים | מתכון
        )

    [_yoast_wpseo_metadesc] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. ניהל והיה הבעלים של מסעדות וקייטרינג, מתארח בתוכנית הבוקר של פאולה ולאון ומתמחה בבישול נגיש ופשוט
        )

    [_yoast_wpseo_content_score] => Array
        (
            [0] => 90
        )

    [photographr] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_photographr] => Array
        (
            [0] => field_526e88dd85757
        )

    [journalist] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_journalist] => Array
        (
            [0] => field_526e890585758
        )

    [youtube] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube] => Array
        (
            [0] => field_5309e571a1762
        )

    [youtube2] => Array
        (
            [0] => 
        )

    [_youtube2] => Array
        (
            [0] => field_5371dcbebf175
        )

    [_yoast_wpseo_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [tie_views] => Array
        (
            [0] => 442
        )

    [rank_math_primary_category] => Array
        (
            [0] => 1591
        )

    [rank_math_title] => Array
        (
            [0] => גלילות חציל בארבע גבינות מצופים פרורי קמח שקדים | מתכון
        )

    [rank_math_description] => Array
        (
            [0] => פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10. ניהל והיה הבעלים של מסעדות וקייטרינג, מתארח בתוכנית הבוקר של פאולה ולאון ומתמחה בבישול נגיש ופשוט
        )

    [rank_math_facebook_title] => Array
        (
            [0] => גלילות חציל בארבע גבינות מצופים פרורי קמח שקדים | פורטל זהר הצפון | כנסו למתכון
        )

    [rank_math_facebook_description] => Array
        (
            [0] => אוכל | מתכונים
        )

    [rank_math_robots] => Array
        (
            [0] => a:1:{i:0;s:0:"";}
        )

    [_advads_ad_settings] => Array
        (
            [0] => a:2:{s:11:"disable_ads";i:0;s:19:"disable_the_content";i:0;}
        )

)
חצילים פלג בכור 2019-02

גלילות חציל בארבע גבינות מצופים פרורי קמח שקדים

שתפו

פלג בכור מוקטן 2019פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10

מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט

לפעמים אנו רוצים להשקיע פחות ובכל זאת לקבל מעדן. חברים הודיעו בהפתעה שרוצים לבוא, שמחתי לקבל שיחת מפתיעה זו, אך גיליתי שאין לי חטיפים להגיש. גיליתי שיש קצת ירקות וגבינות – רציתי משהו קל להכנה, נראה מזמין ונמס בפה. כל מה שנותר הוא להכין. הגיעו החברים וראו על השולחן קערת סלט עם חצילים ממולאים גבינות. לא נשאר פירור.
המצרכים:

2 חצילים שלמים פרוסים לאורך בעובי 0.5 ס״מ

מעט שמן זית לצליית החצילים

4 סוגי גבינות קשות – גאודה מתובלת, טום, קאצותה, סנט מור (של יעקובס) חתוכות לרצועות בעובי 2-3 מ״מ (באורך של רוחב החציל)

ביצה טרופה עם כפית חרדל דיז׳ון

קמח שקדים

מעט מלח ופלפל

ההכנה:

מחממים טוסטר (של סנדוויצ׳ים) היטב ומורחים מעט שמן זית בשני צדדיו ומניחים את החצילים הפרוסים עד שמשחימים. אפשר גם בתנור או מטוגן (לא מומלץ).

מניחים את ארבעת סוגי הגבינות בקצה החציל הצרוב לאחר שהתקרר מעט ומגלגלים.

מכינים שתי קערות: אחת עם קמח השקדים עם מלח ופלפל וקערה עם הביצה הטרופה עם מעט חרדל מלח ופלפל.

טובלים את החציל המגולגל בביצה ואזה בקמח שקדים, שוב בביצה ושוב בקמח ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

לאחר שסיימנו את כולם, מחממים תנור לחום גבוהה 220-250 מעלות ומכניסים את הגלילות כשהתנור חם מאוד, עד שמשחימים (אפשר לטגן בשמן עמוק).

מוציאים ומגישים.

פלג בכור חצילים 2019-02

כתבה מעניינת:

עוגת דבש להמחשה‎

מתכון לראש השנה: עוגת הדבש של סבתא

שתפובאדיבות אלון אזולאי, מועמד לראשות העיר בכל ראש שנה אני נזכר בסבתא היקרה שלי שהיתה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *