פלג בכור, מבשל ולומד את עולם המטבח מגיל 10.
מתארח בתוכנית הבוקר של לאון ופאולה. מתמחה בבישול נגיש ופשוט
2 חצילים שלמים פרוסים לאורך בעובי 0.5 ס״מ
מעט שמן זית לצליית החצילים
4 סוגי גבינות קשות – גאודה מתובלת, טום, קאצותה, סנט מור (של יעקובס) חתוכות לרצועות בעובי 2-3 מ״מ (באורך של רוחב החציל)
ביצה טרופה עם כפית חרדל דיז׳ון
קמח שקדים
מעט מלח ופלפל
ההכנה:
מחממים טוסטר (של סנדוויצ׳ים) היטב ומורחים מעט שמן זית בשני צדדיו ומניחים את החצילים הפרוסים עד שמשחימים. אפשר גם בתנור או מטוגן (לא מומלץ).
מניחים את ארבעת סוגי הגבינות בקצה החציל הצרוב לאחר שהתקרר מעט ומגלגלים.
מכינים שתי קערות: אחת עם קמח השקדים עם מלח ופלפל וקערה עם הביצה הטרופה עם מעט חרדל מלח ופלפל.
טובלים את החציל המגולגל בביצה ואזה בקמח שקדים, שוב בביצה ושוב בקמח ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
לאחר שסיימנו את כולם, מחממים תנור לחום גבוהה 220-250 מעלות ומכניסים את הגלילות כשהתנור חם מאוד, עד שמשחימים (אפשר לטגן בשמן עמוק).
מוציאים ומגישים.